Cura de slabire soc! Topeste 10 kilograme instant

Cura de slabire soc! Topeste 10 kilograme instant
Cura de slabire soc! Topeste 10 kilograme instant

Vrei sa slabesti rapid fara sa depui prea mult efort? Incearca cura de slabire cu salata verde care iti va ajuta digestia si iti va oferi un somn linistit.

Cura cu salata verde reprezinta o adevarata mana cereasca, prin prevenirea osteoporozei, combaterea oboselii, revigorarea organismului si asigurarea unei siluete de invidiat.

Salata contine lectucarium, substanta ce asigura un somn linistit. Anemia se combate cu succes printr-o cura de salata verde, de preferat cu lamaie, deoarece otetul ii distruge calitatile. Frunzele bine spalate, tocate, putin sarate si amestecate cu marar si patrunjel imbunatatesc vederea si digestia si tenul devine astfel impecabil in urma detoxifierii organismului.

Nutritionistii au apreciat ca se poate slabi 10 kg in urma unei cure cu salata.

In primele doua zile la micul dejun se serveste salata, fara paine si o ceasca de cafea neindulcita. Dupa acomodare, urmatoarele doua zile cina se reduce la consumarea unei salate fara paine, iar in urmatoarele trei zile se consuma salata toata ziua, iar in restul zilelor pana la 11 se revine la prima faza a dietei, adica se consuma salata doar la micul dejun.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum se tine dieta cu oua si grepfrut - Iti modeleaza corpul intr-o saptamana

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies