Cure de slabire dupa care te ingrasi garantat! Nu le mai tine niciodata!

Cure de slabire dupa care te ingrasi garantat! Nu le mai tine niciodata!
Cure de slabire dupa care te ingrasi garantat! Nu le mai tine niciodata!

Iata cateva dintre strategiile de slabire cu promisiuni mari, dar cu rezultate nefericite.

Dieta HCG

Dieta HCG (human chorionic gondotrophin) este una dintre cele mai controversate diete. Este o dieta hipocalorica (500 de calorii zilnic, mult prea putine fata de necesarul de circa 2000 sau un minim de 1200), la care se adauga suplimente injectabile sau orale de gonadotropina corionica umana. HCG este un hormon dezvoltat de femei in timpul sarcinii, care asigura fatului caloriile de care are nevoie pentru dezvoltare pana la nastere.

Acest hormon, nu numai ca are negative asupra sanatatii: dureri de cap, anxietate pana la depresie, risc de formare de cheaguri de sange, constipatie, crampe musculare, dar nici nu ajuta cu nimic la slabire, aceasta datorandu-se in exclusivitate scaderii drastice de calorii.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Dieta draconică a lui Nicolae Guţă! Ce-a făcut manelistul ca să slăbească 40 de kilograme

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies