Curiozități despre VLADIMIR PUTIN

Curiozitati despre Vladimir Putin
Curiozitati despre Vladimir Putin

Află, în rândurile de mai jos, 10 curiozități despre Vladimir Putin!

Vladimir Putin se numără printre cei mai mediatizați lideri politici ai lumii, însă puțini știu ce pasiuni are acesta, cum se desfășoară o zi din viața lui și cum a reușit să fie nominalizat pentru Premiul Nobel pentru Pace. Descoperă, în rândurile de mai jos, 10 curiozități despre Vladimir Putin.

Citeste si: CITEŞTE: Ce cifra de destin are VLADIMIR PUTIN. Ce spune despre el această cifră

Curiozitati despre Vladimir Putin
Curiozitati despre Vladimir Putin[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este VLADIMIR PUTIN, preşedintele Rusiei care a declanşat războiul cu Ucraina

Cine este Vladimir Putin

Vladimir Vladimirovici Putin s-a născut pe data de 7 octombrie 1952, în Leningrad, iar în prezent ocupă funcția de președinte al Federației Ruse. Acesta a urmat școala primară și liceul local, iar mai apoi s-a înscris la Universitatea de Stat din Leningrad, acolo unde a absolvit Facultatea de Drept.

Este poate cel mai cunoscut lider politic din lume, însă nu mulți știu cum se desfășoară o zi din viața lui, ce pasiuni are și cum a reușit să fie propus pentru Premiul  Nobel pentru Pace. Descoperă, în rândurile de mai jos, 10 curiozităţi depre liderul de la Kremlin la care cu siguranță nu te-ai fi așteptat.

Citeste si: Președintele Ucrainei, mesaj impresionant în a șaptea zi de luptă: „Au ordin să ne șteargă istoria, să ne șteargă istoria”

Curiozități despre Vladimir Putin

1. Vladimir Putin nu fumează și nu bea alcool. Deși au existat nenumărate speculații conform cărora starea de sănătate a liderului rus nu ar fi atât de bună, se pare că acesta nu are vicii și că servește alcool foarte rar, doar la ocazii speciale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

2. Liderul de la Kremlin nu se împacă foarte bine cu internetul și cu rețelele de socializare. Într-un interviu preluat de Business Insider se arată faptul că Vladimir Putin cataloghează internetul ca fiind „derutant” și „total nesigur”.

3. Vladimir Putin a obținut, în anul 1974, centura neagră la Judo, fiind de asemenea și campionul universității la care a studiat.

4. Liderul rus se culcă foarte târziu și servește prima masă din zi abia după-amiază.

5. Vladimir Putin nu locuiește în Moscova, acesta considerând orașul ca fiind extrem de agitat și aglomerat.

Citeste si: Viaţa lui Volodimir Zelenski este în pericol? Cum ar vrea Putin să îl elimine pe liderul ucrainean

Curiozitati despre Vladimir Putin
Curiozitati despre Vladimir Putin[Sursa foto: PixaBay]

6. Vladimir Putin susține drepturile animalelor, are mai mulți câini acasă și face multe eforturi pentru a ajuta la studiile diferitelor specii de animale precum tigrii, delfinii sau urșii polari.

7. Printre marile lui pasiuni se numără pescuitul, vânătoarea, șahul și hocheiul pe gheață.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

8. Vladimir Putin a oferit ajutor Statelor Unite după atacurile teroriste din 11 septembrie 2001. Astfel, liderul rus a oferit asistența Rusiei pentru SUA, permițând țării să folosească spațiul aerian.

9. În anii 2015, 2016, 2017 și 2018 a fost nominalizat de către revista Forbes ca fiind cel mai puternic om politic din întreaga lume.

10. Deși în copilărie a fost ateu, Vladimir Putin a apelat la ajutorul Bisericii Ortodoxe Ruse după ce s-a confruntat cu două accidente majore în anii 1990. Primul a fost cel auto suferit de soția lui, iar al doilea un incendiu în propria casă.

Citeste si: Ministerul Afacerilor Externe, mesaj extrem de important pentru românii din Rusia: "Situația regională de securitate rămâne extrem de tensionată"

Curiozitati despre Vladimir Putin
Curiozitati despre Vladimir Putin[Sursa foto: Hepta]

Cum a fost nominalizat Vladimir Putin pentru Premiul Nobel pentru Pace

Vladimir Putin a fost propus pentru Premierul Nobel pentru Pace în anul 2014, drept merit după prezentarea planului de neutralizare a arsenalului sirian de arme chimice şi evitarea unei intervenţii militare occidentale.

Se pare că prietenia lui Vladimir Putin de la acea vreme cu președintele Siriei, Bashar al-Assad, ar fi fost motivul principal pentru această reușită. Liderul de la Kremlin l-ar fi convins atunci pe Assad să predea armele siriene pe cale pașnică.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce nu știai despre RUSIA

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies