Cutremur de 7 grade în curând în România? Specialiștii fac dezvăluiri TERIFIANTE!

Cutremur de 7 grade în curând în România? Specialiștii fac dezvăluiri TERIFIANTE!
Cutremur de 7 grade în curând în România? Specialiștii fac dezvăluiri TERIFIANTE!

Cutremur de 7 grade în curând în România? Specialiștii fac dezvăluiri TERIFIANTE!

Potrivit unui anunt publicat pe pagina de Facebook „Seismic Center – Predicție și alertă cutremur” in Romania s-ar putea produce in urmatorii ani un cutremur de 7 grade pe scara Richter. 

Acest anunt a creat panica printre romani, iar directorul general al Institutului National de Fizica Pamantului, Constantin Ionescu, a venit cu explicatii.

„Deocamdată nu se pot prezice cutremurele cu 6 ore înainte. Nu există nici tehnologie, nici cercetările din zona seismică din Vrancea nu permit o astfel de estimare exactă.

Noi avem un colectiv de cercetare de prognoză a cutremurelor unde corelăm activitatea seismică împreună cu alte măsurători în Vrancea, precum câmpul magnetic, temperatura apei în sol, infrasunete generate de undele seismice. Până în prezent, având în vedere activitatea seismică destul de redusă, nu putem să ajungem la o concluzie.Încă nu am observat corelări între activitatea seismică și factorii precursori unui cutremur pe care i-am enumerat anterior”, a declarat Constantin Ionescu, directorul general INFP.

„Noi nu știm cine este acea organizație, ce specialiști în seismologie au. Nu știm nimic despre ei. Niciodată nu am intrat în conexiune. Nu ne-am întâlnit într-o conferință. Nu m-au contactat până acum. Dar dacă au metode software sau alte metode care pot să prezică cutremurele cu 6 ore înainte precum spun, putem să colaborăm”, a concluzionat Constantin Ionescu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

După declarațiile oficialului, pe pagina de Facebook „Seismic Center – Predicție și alertă cutremur”, au apărut informatii conform cărora până în anul 2025 se va produce un cutremur de 7 grade pe scara Richter.

Citeste si: Cutremur PUTERNIC în România cu puțin timp în urmă! L-ai simțit?

Citeste si: VINE TOAMNA! Vremea se răcește puternic. Ploi, grindină și vijelii. Unde vor lovi furtunile



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies