Cutremur la Casa Regală! Au fost obligați să anuleze nunta!

cutremur, casa regală,  prințesa beatrice, edoardo, pandemia de coronavirus
cutremur, casa regală, prințesa beatrice, edoardo, pandemia de coronavirus

Un nou cutremur lovește Casa Regală a Marii Britanii. Prințesa Beatrice și Edoardo au fost nevoiți să-și anuleze nunta din cauza pandemie de coronavirus.

Anul 2020 le dă mari bătăi de cap viitorilor miri, pentru că pandemia de coronavirus a obligat numeroase cupluri să își amâne, sau chiar anuleze nunta. Din păcate, acesta este și cazul celui mai nou cuplu din Casa Regală a Marii Britanii.

Prințesa Beatrice și logosnicul său, Edoardo Mapelli Mozzi au fost nevoiți să își anuleze căsătoria, care ar fi avut loc în doar câteva săptămâni, pe data de 29 mai.

Publicațiile britanice au pus trista veste pe seama pandemiei de coronavirus și au anunțat inclusiv că încă nu se știe când va fi reprogramat marele eveniment.

Citeste si: Nuntă fastuoasă la Casa Regală! Regina a anunțat când va avea loc marele eveniment

Cine sunt Prințesa Beatrice și Edoardo, logodnicul ei

Prințesa Beatrice este fiica cea mare a cuplului format din prințul Andrew și Sarah Ferguson.

În vârstă de 31 de ani, Prințesa Beatrice urma să-i jure credință veșnică logodnicului său, afaceristului Edoardo Mapelli Mozzi, în vârstă de 37 de ani. Bărbatul nu are sânge albastru, însă în conturile sale sunt sume cu adevărat regale, mai ales că deține o întreagă companie de design interior și este cofondator al unei organizații caritabile.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Boris Jonhson a scăpat de COVID-19. „Vă datorez viața mea”

cutremur, casa regală, prințesa beatrice, edoardo, pandemia de coronavirus
cutremur, casa regală, prințesa beatrice, edoardo, pandemia de coronavirus

După doi ani de relație, cuplul care și-a început povestea de dragoste în anul 2018, urma să își unească destinele în capela regală a palatului Saint-James la Londra. De asemenea, după ceremonie, urma ca invitații să petreacă în cadrul unei recepții ce avea să fie organizată în grădinile Palatului Beckingham, la îndemnul regiei Elisabeta a II-a.

Citeste si: Victoria şi David Beckam locuiesc într-un apartament de 20 de milioane de dolari! Proprietatea este definiţia luxului!

Cu doar câteva zile înainte de adoptarea noilor măsuri de izolare în MArea Britanie, prințesa Beatrice și Edoardo au anunțat că există posibilitatea de a opta pentru o ceremonie restrțnsă, la care să participe doar familia și câțiva apropiați de-ai cuplului, însă, se pare că au fost nevoiți să anuleze toate evenimentele următoare, inclusiv recepția de la Palatul Buckingham.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Victoria şi David Beckam locuiesc într-un apartament de 20 de milioane de dolari! Proprietatea este definiţia luxului!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies