Cutremurator! Care a fost ultima dorinta a Marinei Scupra inainte de moarte! “Nu a vrut sa o mai vada nimeni in starea in care se afla!”

Cutremurator! Care a fost ultima dorinta a Marinei Scupra inainte de moarte! “Nu a vrut sa o mai vada nimeni in starea in care se afla!”
Cutremurator! Care a fost ultima dorinta a Marinei Scupra inainte de moarte! “Nu a vrut sa o mai vada nimeni in starea in care se afla!”

Boala de care suferea Marina Scupra a determinat-o pe cantareata sa se retraga definitiv din lumea artistica in ultimele luni si sa evite, astfel, sa fie in vazuta in starea grava in care se afla!

Spre marea dezamagire a iubitorilor muzicii usoare romanesti de calitate, indragita cantareata Marina Scupra a murit, ieri dimineata, pe patul de spital, ucisa de o boala teribila! 

“Marina a aflat ca sufera de cancer in aprilie, iar vestea a devastat-o pur si simplu! Artista a plans zile intregi si, cu greu, a acceptat tot ce i se intampla! Se intreba de ce tocmai ea sa aiba asemenea probleme, in conditiile in care avea doar 49 de ani si mai avea multe de spus in industria muzicala!”, au dezvaluit persoane apropiate regretatei cantarete, conform WOWbiz.ro.

 

 

 

Dupa ce a trecut de socul vestii ca sufera de o maladie necrutatoare, Marina Scupra a hotarat sa lupte pentru viata ei! Astfel, cantareata a fost supusa, in prima faza, unei interventii chirurgicale de extirpare a tumorii, apoi, a facut si chimioterapie, in speranta ca boala va putea fi stopata!

“Marina era o fire puternica, nu renunta usor  la lupta! De aceea, a incercat tot ce a tinut de ea pentru a se vindeca! Din pacate, cu trecerea timpului, maladia i-a invadat organismul si i-a afectat si fizicul! Cum era si normal, artista a slabit si a devenit din ce in ce mai palida! De aceea, in ultima perioada, ea a avut o rugaminte, i-a spus sotului sau ca nu vrea sa o vada nimeni in starea aceasta! Nu a mai dorit sa o mai viziteze apropiatii deloc! La spital, a fost mai mereu doar sotul ei”,

au povestit surse din lumea muzicala.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Marina Scupra a murit la 49 de ani! Artista fusese diagnosticată cu cancer

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies