CV: Cine este, cu adevărat ALEXANDRU BREBENOIU noul concurent de la Mireasa, sezonul 4

Cine este Alexandru Brebenoiu, de la Mireasa sezonul 4
Alexandru Brebenoiu

Alexandru Brebenoiu, noul concurent al emisiunii Mireasa se descrie onest, serios şi punctual

In cadrul noului sezon, cu numărul patru al emisiunii matrimoniale Mireasa au fost prezentaţi noii concurenţi. Aceştia au păşit plini de emoţie, pe platourile de filmare ale casei Mireasa. Alexandru Brebenoiu este unul dintre cei şapte concurenţi, ce speră să îşi găsească jumătatea.

Cine este Alexandru Brebenoiu, de la Mireasa sezonul 4

Cine este Alexandru Brebenoiu, de la Mireasa sezonul 4
Alexandru Brebenoiu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si:// NOUTATE// Cine este Ion Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4. Topul celor mai frumoase verighete în anul 2021

Alexandru Brebenoiu are 25 de ani şi a venit singur, în cadrul show-ului. Mama lui este stabilită în Germania şi nu a putut veni pentru a-şi susţine băiatul.

„Mama speră să mă însor! M-a sfătuit să fiu eu! Sunt din Drobeta Turnu Severin şi provin dintr-o familie simplă, modestă.

Din păcate mama mea nu a putut să vină cu mine pentru că lucrează în Germania. Cu mama am o relație foarte bună de prietenie, știu cât de mult mă iubește, iar eu o iubesc foarte mult și mereu țin cont de părerea ei.”, a precizat Alexandru.

Alexandru şi-a conturat o descriere persoanală. Acesta se considera onest, serios şi punctual. Spune despre el că deseori cere sfaturi, dar de cele mai mult ori are încredere în propriile păreri.

“Dacă mama mea nu ar fi de acord cu relaţia, aş sta de vorbă cu ea şi aş face-o să înţeleagă că… fericirea mea contează cel mai mult. Cu siguranţă, ea s-ar gândi la fericirea mea şi nu cred că ar avea o problemă.”

Proaspăt intrat în emisiunea matrimonială, Alexandru ştie foarte bine cum trebuie să arate femeia visurilor lui.

“Sunt un bărbat foarte deschis, nu sunt posesiv sau gelos. Urasc foarte tare asta! Într-o relaţie ofer libertatea necesară persoanei de lângă mine. Consider că o femeie trebuie să aibă libertate, să nu fie foarte sufocată. Sunt o persoană foarte asumată, sinceră.. şi cu bun simţ. Sunt un bărbat foarte familist şi îmi doresc doi copii. Le-am ales şi numele.. vreau o fată şi un băiat.

Acum să găsim şi viitoarea mămică.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În urmă cu 8 luni Alexandru Brebenoiu a pus capăt unei relaţii de dragoste.

“Am avut o relaţie de aproximativ 5 ani şi am luat în considerare, la momentul respectiv şi o cerere în căsătorie! Pe parcurs, ea s-a schimbat… lucrurile s-au schimbat în rău.

Relaţia s-a terminat! Au fost neînţelegeri şi am decis să pun punct.”

Cu ce se ocupă Alexandru Brebenoiu, de la Mireasa- sezonul 4

Cu ce se ocupă Alexandru Brebenoiu, de la Mireasa - sezonul 4
Alexandru Brebenoiu[Sursa foto: Instagram]

Pasionat de sport, acesta a început să practice fotbalul, de la vârsta de 6 ani. Din nefericire, la 19 ani, o accidentare gravă l-a făcut să renunţe la pasiunea sa. Faptul că a trebuit să renunţe definitiv la fotbal, l-a dărâmat psihic pe tânărul de 25 de ani.

“Această perioadă am reuşit s-o depăşesc prin motivaţia părinţilor mei. Mi-au spus că nimic nu este pierdut si că trebuie să ţin capul sus. Am urmat Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport in Timişoara. După ce am terminat facultatea, am mers la mama în Germania şi am lucrat acolo un an şi jumătate. Anul acesta m-am decis să învăţ pentru Poliţia de Frontieră, dar între timp a apărut oportunitatea cu această emisiune.” a comentat Alexandru.

Topul celor mai frumoase cocarde pentru mire în anul 2021

Sezonul nunților este în toi! De cele mai multe ori, mirii întâmpină dificultăți în alegerea florilor, pentru marele eveniment din viața lor. Am realizat topul celor mai frumoase cocarde pentru miri. Alege floarea care ți se potrivește în funcție de culoarea costumului și tematica nunții.

1. Cocardă de mire

Topul celor mai frumoase cocarde pentru mire, în anul 2021

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

2. Cocardă de mire 

Topul celor mai frumoase cocarde pentru mire, în anul 2021

3. Cocardă de mire  

Topul celor mai frumoase cocarde pentru mire, în anul 2021

4. Cocardă de mire  

Topul celor mai frumoase cocarde pentru mire, în anul 2021

5. Cocardă de mire  

Topul celor mai frumoase cocarde pentru mire, în anul 2021



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este NICOLETA NUCĂ. "La momentul potrivit voi purta și rochia de mireasă"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies