„Eu nu am greșit cu nimic!” Adriana Simionescu, momente cumplite

adriana simionescu relatie
Relația Adrianei Simionescu 

Chiar și fiica lui Adrian Minune, Adriana Simionescu, a fost în trecut, victima bullying-ului.

Adriana Simionescu a fost batjocorită în școală

Chiar dacă este fiica cea mică a lui Adrian Minune, Adriana a suferit din cauza colegilor ei. Tânăra a fost pusă la zid din cauza etniei sale, dar și a faptului că tatăl ei este manelist.

„Copiii aceia vin însă acum la cluburi de manele, ascultă trapanele, copiii aceia și-au dat seama că eu nu am greșit cu nimic”

 Cu toate că a primit vorbe grele din partea colegilor de școală, Adriana spune că în fiecare om rău există și ceva bun.

Citeste si: Faima a făcut-o pe Karmen Simionescu să trăiască mari drame: ”Sunt foarte sensibilă”. Fiica lui Adrian Minune, trădată de prieteni

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Da, mulți m-au șicanat! O grămadă, chiar clase întregi! Dar asta m-a format. Nu mă interesează părerea oamenilor răi, deși oameni foarte răi nu există până la capăt, fiecare are și ceva bun. Mă refer la acei oameni care sunt lipsiți de empatie. Mulți colegi de școală mă șicanau pentru că sunt fiica lui Minune, dar și pentru că sunt țigancă. Da, sunt! Erau copii care auzeau pe la părinți discuții și înțelegeau lucrurile greșit.

Copiii aceia vin însă acum la cluburi de manele, ascultă trapanele, copiii aceia și-au dat seama că eu nu am greșit cu nimic”, a mărturisit Adriana Simionescu, pentru  ego.ro.

Citeste si: Momente cumplite pentru Adriana Simionescu! Ce a pățit fiica lui Adrian Minune: „Nu am greșit cu nimic”

Ce a mărturisit despre povestea ei de dragoste

 Adriana Simionescu are o relație de iubire cu partenerul ei, Nicu.Tânăra a fost recent cerută în căsătorie și au împreună mari planuri de viitor. Cei doi îndrăgostiți s-au logodit după trei ani de relație, iar în prezent locuiesc împreună. Tinerii își doresc o nuntă tradițională, în România, care să semene cu cea a parinților fetei, Adrian Minune și Cati Simionescu.

 Chiar dacă nu mai locuiește cu tatăl ei, celebrul manelist, Adrian Minune, le este alături celor doi.

„Tata se aștepta să mă mut de acasă. Acesta este cursul firesc al vieții. I-am zis că Nicu este iubitul meu, după care venea la noi, era ceva de așteptat. Desigur, tata ne vizitează, ne ajută cu bani, dacă îi cer. Nu zice nu, ceva de genul: Gata, te-ai măritat, nu-ți mai dau bani!. E tata și așa va rămâne toată viața…”, a adăugat Adriana.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Adriana Simionescu, fiica lui Adi Minune, cerută în căsătorie chiar în seara de Crăciun: „Tremur de fericire!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies