„Da, sunt frumoasă, pot să spun lucrul acesta pentru că eu consider că sunt frumoasă!” Cristina Șișcanu le-a închis gura răutăcioșilor din mediul online! Ce a avut de spus soția lui Mădălin Ionescu

„Da, sunt frumoasă, pot să spun lucrul acesta pentru că eu consider că sunt frumoasă!” Cristina Șișcanu le-a închis gura răutăcioșilor din mediul online! Ce a avut de spus soția lui Mădălin Ionescu
„Da, sunt frumoasă, pot să spun lucrul acesta pentru că eu consider că sunt frumoasă!” Cristina Șișcanu le-a închis gura răutăcioșilor din mediul online! Ce a avut de spus soția lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a vorbit despre oamenii care o critică în mediul online. Soția lui Mădălin Ionescu se simte bine în propria piele.

Cristina Șișcanu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde a reușit de-a lungul timpului să strângă o comunitate numeroasă de persoane, care îi sunt alături la orice pas. Vedeta păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online prin intermediul unor postări zilnice, ținându-i la curent cu ultimele schimbări din viața sa de zi cu zi.

Fanii prezentatoarei TV se bucură de fiecare dată când aceasta postează, adresându-i aprecieri și comentarii de susținere.

Cu toate acestea, există și alte persoane mai răutăcioase, care o critică la fiecare postare, indiferent de situație.

Sătulă de toate acestea comentarii răutăcioase, soția lui Mădălin Ionescu a decis să le închidă gura internauților care au numai cuvinte negative de spus la adresa ei.

Cristina Șișcanu este foarte mulțumită de propria persoană

Citește și: „Avem acest gând de vreun an de zile, acum însă vom trece și la acțiune. Nu e un proces așa, tocmai simplu!” Cristina Șișcanu le-a transmis fanilor săi o veste importantă

Cristina Șișcanu le-a închis gura răutăcioșilor din mediul online! Ce a avut de spus soție lui Mădălin Ionescu

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În urma unui comentariu răutăcios primit de la un internaut care a „certat-o” pe Cristina pentru faptul că se consideră o femeie frumoasă, vedeta s-a hotărât să explice faptul că frumusețea este relativă și ea se consideră o persoană frumoasă pentru că se îngrijește și are grijă de aspectul său fizic.

Mai mult decât atât, vedeta se apreciază pe ea însăși, considerând că acest lucru este mai presus de părerea celor din jur.

Eu ceea ce pot să spun este că mie îmi place de mine și ăsta este un lucru foarte important, ca fiecare om să fie în armonie cu el și să-i placă de el. Mie mi-a plăcut de mine întotdeauna. Sunt multe lucruri pe care aș putea să le mai fac pentru a tinde spre ceva mai bun, dar eu vorbesc strict la nivel mental.

Eu când mă uit în oglindă, mie îmi place de mine. Îmi place să mă uit la mine, să îmi placă de mine, să mă aranjez. Îmi place când mă îmbrac cu ceva frumos și mă filmez și îmi stă bine. Așa, și? Ce este rău în asta? Nu este absolut nimic rău. Nu mă compar cu nimeni. Tot timpul am militat pentru diversitate. Frumusețea este diferită, este în ochii privitorului.
(...) Tendința generală a femeii trebuie să fie spre a se îngriji cât de mult poate și a se îmbrăca frumos. Da, sunt frumoasă, pot să spun lucrul acesta pentru că eu consider că sunt frumoasă
.”, a spus Cristina Șișcanu în mediul online.

Cristina Șișcanu, replică pentru răutăcioșii din mediul online

Citește și: Cristina Șișcanu a mărturisit care este relația pe care o are cu soacra ei. Fanii au fost curioși să afle

Cristina Șișcanu le-a închis gura răutăcioșilor din mediul online! Ce a avut de spus soție lui Mădălin Ionescu

Recent, Cristina Șișcanu a anunțat că ea și soțul său urmează să își vândă casa. Astfel, vedeta a făcut un video de prezentare a locuinței familiei sale pentru urmăritorii care ar fi interesanți de acest imobil. În urma videoului respectiv, au existat câteva comentarii răutăcioase, care s-au legat de anumite aspecte ce țin de comportamentul vedetei.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Astfel, soția lui Mădălin Ionescu a privit totul cu amuzament și a explicat sum stă de fapt situație, închizându-le gura persoanelor răutăcioase din mediul online.

« Deci râd singura! Am făcut un video de prezentare a livingului, zonei de dining și a bucătăriei din casa noastră, cea pe care am scos-o la vânzare și am postat pe Facebook. Și aveam o cană cu cafea, îmi făcusem o cafea pentru că am treabă multă în seara asta, până mă culc și eram un pic adormită și-s foarte multe comentarii: „Uneori e foarte ciudată Cristina asta! Se plimbă cu cana de cafea și e cana goală!”.

Nu e cana goală, oameni buni! Este cafea, dar mi-am făcut o cafea scurtă și este pe fundul cănii, un espresso scurt și nu se vede, că nu mi-am filmat cana în interior. Doamne, cât spirit de observație! Și e un comentariu: „Uneori e tare ciudată Cristina!”. Vai, sunt o misterioasă! Oameni buni, nu căutați misterul acolo unde nu e! (…) Unii sunt atât de amuzanți, dar mă bucura foarte mult spiritul vostru profund de observație. Sunteți foarte atenți la detalii, ceea ce este foarte important. Asta înseamnă că mă urmăriți cu interes .», a povestit Cristina Șișcanu, amuzată, pe rețelele de socializare.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Nu mai pot, vreau! Nici n-am îndrăznit să zic!” Connect-R și Theo Rose, schimb neașteptat de mesaje, în mediul online!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies