„Dacă aș fi acceptat această invitație care de fapt nu există!” Ce a spus Irinel Columbeanu, după ce s-a vehiculat că Mr. Pink l-a ajutat financiar?

„Dacă aș fi acceptat această invitație care de fapt nu există!” Ce a spus Irinel Columbeanu, după ce s-a vehiculat că Mr. Pink l-a ajutat financiar?
„Dacă aș fi acceptat această invitație care de fapt nu există!” Ce a spus Irinel Columbeanu, după ce s-a vehiculat că Mr. Pink l-a ajutat financiar?

Irinel Columbeanu a devenit rezident într-un cămin de bătrâni de câteva săptămâni, cu toate acestea, conducerea centrului a subliniat că nu poate menține această aranjare gratuită pe termen lung.

 Din nefericire, venitul său din pensie nu este suficient pentru a acoperi integral costurile, astfel că acum se confruntă cu necesitatea de a găsi o soluție pentru viitor.

Citește și: „Mulți au tendința de a vorbi singuri.” Irinel Columbeanu a avut parte de o acomodare dificilă la azilul de bătrâni! Fostul milionar a fost într-o dispoziție proastă din cauza colocatarilor săi

Citește și: „Soția este ocupată cu filmatul. Pe ea nu am văzut-o să facă ceva prin casă!” Cristina Șișcanu a fost judecată dur de către internauți, după ce a postat un clip video

Ce a spus Irinel Columbeanu, după ce s-a vehiculat că Mr. Pink l-a ajutat financiar

Recent, au apărut multiple zvonuri care sugerau că Mr.

Pink, actualul soț al Monicăi Gabor, s-ar fi angajat să îi ofere sprijin financiar lui Irinel Columbeanu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Concret, se spunea că Mr. Pink i-ar fi propus acestuia să se mute într-un azil din Statele Unite, cu toate cheltuielile acoperite în întregime din partea sa. Cu toate acestea, Irinel Columbeanu a făcut lumină în legătură cu aceste speculații, mărturisind că nu a primit niciun ajutor din partea lui Mr.

Pink.

Irinel Columbeanu a abordat pentru prima dată subiectul zvonurilor care au circulat în lumea mondenă. Fostul milionar a confirmat că până în prezent nu a primit nicio ofertă de sprijin din partea lui Mr. Pink. Cu toate acestea, el a subliniat că nu ar fi fost de acord să accepte un astfel de ajutor din partea actualului soț al Monicăi Gabor, mai ales că medicii i-au recomandat să nu călătorească cu avionul pe distanțe lungi, cum ar fi drumul până în Los Angeles, locul unde cei trei locuiesc în prezent.

„Adevărul este că nu, nu m-a sunat deloc Mr. Pink, deși are telefonul meu. Dacă aș fi acceptat această invitație care de fapt nu există... Tot nu aș fi putut să accept, deoarece doctorii mi-au spus că nu mai e bine să călătoresc cu avionul. Ori dacă m-ar fi invitat, m-ar fi invitat undeva lângă Irina, adică la Los Angeles, până acolo eu un zbor foarte lung și nu aș vrea să mi se întâmple ceva în timpul zborului, nu s-ar putea face niciun fel de intervenție.

Am mai auzit niște zvonuri, dar toate la timpul lor.”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru un post de televiziune.

Irinel Columbeanu păstrează legătura cu Irinuca

Irinel Columbeanu a dezvăluit că ține cont de  diferența de 10 ore de fus orar pentru a fi disponibil în orice moment pentru Irinuca. Aceasta îl suna în general prin videocall pentru a vedea cum se mai simte.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Săptămânal.

E o diferență de 10 ore de care eu, în general, țin cont. Stau pregătit, dacă mă sună să pot să răspund. De obicei mă sună cu videocall, să vadă cum mai sunt, acum poate să mă vadă pe micul ecran. Cred că i-a delegat Irinei multe (n. red Monica Gabor), inclusiv să țină legătura cu mine și să mă ajute, în măsura posibilităților. Irina mi-a trimis 200 de dolari din economiile ei. Eu am fost foarte impresionat și de altfel aveți dreptate, suma nu contează. I-am mulțumit, îi mulțumesc și pe această cale dacă mă aude. Foarte frumos din partea ei.”, a mai spus acesta pentru sursa menționată anterior.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat, să pot să fiu mai liniștit” Irinel Columbeanu a ajuns la azil! Primele declarații ale fostului om de afaceri! A avut parte de o vizită neașteptată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies