“Dacă Dumnezeu asta mi-a dat, asta trăiesc!” Anamaria Prodan a ieșit la plimbare doar în costum de baie

“Dacă Dumnezeu asta mi-a dat, asta trăiesc!” Anamaria Prodan a ieșit la plimbare doar în costum de baie
“Dacă Dumnezeu asta mi-a dat, asta trăiesc!” Anamaria Prodan a ieșit la plimbare doar în costum de baie

Anamaria Prodan este o femeie frumoasă, motiv pentru care, nu ezită ca de fiecare dată când are ocazia, să și arate acest lucru, publicului larg.

Anamaria Prodan este una dintre cele mai frumoase femei în România, la vârsta sa de 50 de ani, motiv pentru care, cunoscuta impresară se mândrește cu formele sale, în toată splendoarea lor, împărtășind aparițiile sale și cu fanii de pe rețelele de socializare.

 

Anamaria Prodan a ieșit la plimbare doar în costum de baie

În urmă cu doar câteva zile, Anamaria Prodan a postat pe pagina sa de Instagram, un filmuleț la InstaStory, în care apărea pe scaunul din dreapta al unei mașini

de lux, fiind îmbrăcată doar în… costum de baie. Anamaria Prodan nu se teme să-și arate formele, de fiecare dată când are ocazia, aspect pe care l-a făcut și de această dată.

anamaria prodan iubit
Anamaria Prodan este o femeie frumoasă, motiv pentru care, nu ezită ca de fiecare dată când are ocazia, să și arate acest lucru, publicului larg.[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: “Nu numai că m-au trădat, dar au distrus munca mea de o viață!” Gheorghe Turda a fost trădat chiar de prietenii săi

 

Anamaria Prodan radiază de fericire lângă afaceristul Flavius Nedelea

De când a fost făcut public faptul că Anamaria Prodan și Flavius Nedelea formează o relație, aceștia nu se mai ascund. Cei doi au plecat împreună în vacanță pe Coasta de Azur, iar din imaginile postate, se pare că aceștia se simt foarte bine unul în compania celuilalt.

''E o dragoste matură, suntem doi oameni maturi, care știu ce vor, care trăiesc fiecare moment frumos. După furtună iese soarele întotdeauna. Iau o viața așa cum vine. Nu îmi fac planuri cum văd în toate ziarele, de nuntă. Am învățat nu îmi mai fac planuri, am făcut asta de două ori și niciodată nu a ieșit.

Dacă Dumnezeu asta mi-a dat, asta trăiesc.

Sunt o femei normală, pentru mine demnitatea unui bărbat, mândria, forța, înseamnă 90% dintr-o relație, este vorba despre respect. Eu vreau să stau lângă un bărbat căruia nu îi este frică să lase telefonul pe masă, pe care nu îl urmăresc fete de altă factură prin oraș. Ăla este un bărbat. Omul lângă care eu stau astăzi este drept, integru.'',   a declarat  Anamaria Prodan.

anamaria prodan copii
Anamaria Prodan este o femeie frumoasă, motiv pentru care, nu ezită ca de fiecare dată când are ocazia, să și arate acest lucru, publicului larg.[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Am avut o zi cu dureri serioase de spate!” Alina Pușcaș se confruntă din nou cu probleme de sănătate



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

“Ne înțelegem perfect!” Ce relație este între Dinu Maxer și Magdalena Chihaia

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies