Acest smoothie de toamna este ideal servit rece insa il poti consuma si cald cu putina scortisoara.
Ingrediente:
130 g de migdale
5 ml de extract de vanilie sau un baton de vanilie
950 ml de apa
60 g de piure de dovleac
Putina scortisoara
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Putina nucsoara
Putin ghimbir
Putine cuisoare
Miere sau sirop de artar dupa gust
Putina sare de mare
Mod de preparare:
Pune migdalele si vanilia (daca folosesti batoane de vanilie) in apa, cat sa le acoperi. Lasa-le apoi la inmuiat peste noapte in frigider.
Scurge apoi apa de pe migdale.
Pune apoi migdalele, batonul de vanilie sau extractul, mierea, piureul de dovleac, condimentele, putina sare si apa intr-un blender. Mixeaza-le.
Strecoara apoi amestecul. Pune smoothiul intr-un recipient si pastreaza-l la frigider daca vrei sa il consumi rece sau incalzeste-l putin daca vrei sa il savurezi cu extra aroma de scortisoara.
Sursa blog.freepeople.com