„Dacă eu făcând ceea ce iubesc, am trăit toată viața cu depresie, ce s-ar fi întâmplat dacă n-aș fi făcut asta?” Mihai Bendeac, despre norocul și ghinionul din viața lui!

„Dacă eu făcând ceea ce iubesc, am trăit toată viața cu depresie, ce s-ar fi întâmplat dacă n-aș fi făcut asta?” Mihai Bendeac, despre norocul și ghinionul din viața lui!
„Dacă eu făcând ceea ce iubesc, am trăit toată viața cu depresie, ce s-ar fi întâmplat dacă n-aș fi făcut asta?” Mihai Bendeac, despre norocul și ghinionul din viața lui!

Mihai Bendeac a vorbit despre momentele mai puțin fericite din viața lui, dar și despre dorințele de la 16 ani pe care le respectă până la această vârstă.

Mihai Bendeac, îndrăgitul actor de comedie din țară, cu numeroase apariții în seriale TV și în show-uri de umor, a povestit despre momentele mai puțin frumoase din viața lui și despre episoadele de depresie cu care se confruntă,  povestite și în carte ape care a lansat-o.

„Dacă eu făcând ceea ce iubesc, am trăit toată viața cu depresie, ce s-ar fi întâmplat dacă n-aș fi făcut asta?” Mihai Bendeac, despre depresia cu care se confruntă

Citește și: „Nu mai dau bani la cerșetori. Am donat bani, dar îi donez acolo unde știu eu.” Mihai Bendeac, întâmplare neașteptată cu un om al străzii! Ce s-a întâmplat când nu a vrut să-i dea bani?

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac[Sursa foto: Instagram-Mihai Bendeac]

Citește și: „O iubeam de muream. M-am despărțit de ea după un an și jumătate, în aproximativ 20 de secunde.” Mihai Bendeac, despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge actor

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Mihai Bendeac, cunoscutul actor, nu a ezitat, în nenumărate rânduri,  să recunoască faptul că se luptă cu depresia de ani de zile, iar în cadrul unui interviu, actorul a dezvăluit întrebarea care îi vine adresa în cap. Deși a avut ocazia să facă tot ce își dorește și să urmeze cariera pe care a visat-o, Mihai Bendeac se confruntă cu momente mai puțin fericite în viața lui și se întreabă cum ar fi arătat aceasta dacă nu ar fi făcut ceea și-a dorit.

„Am scris asta și în carte. Dacă eu făcând ceea ce iubesc, am trăit toată viața cu depresie, ce s-ar fi întâmplat dacă n-aș fi făcut asta, știi? Nu consider noroc, pentru că eu nu cred în noroc. Niciodată n-am crezut nici în noroc, nici în ghinion. Consider că în momentul în care te concentrezi asupra unui lucru, îl urmezi obsesiv, reușești întotdeauna.”, a povestit Mihai Bendeac în cadrul unui podcast.

„Mi-am făcut planuri la 16 ani pe care le respect până în ziua de astăzi.” Mihai Bendeac, despre planurile din adolescență

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac[Sursa foto: Instagram-Mihai Bendeac]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Mihai Bendeac a povestit, în cadrul aceluiași podcast, despre planurile sale din adolescență, cele făcute în jurul vârstei de 16 ani, pe care le respectă cu sfințenie până astăzi. Nu își dorește să renunțe la lucrurile pe care și le durea când era adolescent, iar ceea ce și-a propus în acea perioadă, reușește să îndeplinească în prezent.

„Mi-am făcut planuri la 16 ani pe care le respect până în ziua de astăzi.

Sunt lucruri pe care puștiul ăla le visa în camera lui când avea 16 ani, fix lucrurile care mi se întâmplă azi.”, a mai adăugat Mihai Bendeac.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

„O iubeam de muream. M-am despărțit de ea după un an și jumătate, în aproximativ 20 de secunde.” Mihai Bendeac, despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge actor

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies