Dacă face asta, probabil nu te iubește, esti doar o alegere convenabilă pentru el. Momentan

Dacă face asta, probabil nu te iubește, esti doar alegere convenabilă pentru el. Momentan
Dacă face asta, probabil nu te iubește, esti doar alegere convenabilă pentru el. Momentan

Deseori, daca suntem un pic atente, putem sa ne dam seama cat de importante suntem sau nu pentru partenerul nostru, judecand dupa faptele acestuia

Dacă face asta, probabil nu te iubește, esti doar alegere convenabilă pentru el. Momentan. Deseori, daca suntem un pic atente, putem sa ne dam seama cat de importante suntem sau nu pentru partenerul nostru, judecand dupa faptele acestuia. Il simti din comportamentul sau de cat de mult se implica in relatie sau nu. Face oare gesturi care sa te puna pe ganduri si care sa te faca sa crezi ca nu tine cu adevarat la tine? Evita subiecte importante in relatia voastra ori ai sentimentul ca trebui sa duci o intreaga lupta de convingere pentru a-l determina sa iti fie alaturi?

Daca se comporta asa, cel mai probabil nu te iubeste, ci esti doar o optiune pentru el, temporara. Iata cateva gesturi care ar trebui sa te puna pe ganduri:

Cand deschizi subiectul „relatie serioasa”, evita sa discute

Incerci sa discuti cu el despre un posibil mutat impreuna, insa el schimba subiectul de fiecare data? Fie nu este inca pregatit pentru un asemenea pas, fie pur si simplu nu isi doreste sa faca asta cu tine.

Cand esti langa el, te simti precum un accesoriu

Ai cumva sentimentul ca nu este cu adevarat atent la nevoile tale si petrece timp cu tine doar ca sa isi umple timppul liber si sa isi satisfaca propriile nevoi. Daca nu lasa niciodata de la el, ca sa iti fie tie bine, cel mai probabil nu te ia in serios.

Dacă face asta, probabil nu te iubește, esti doar alegere convenabilă pentru el. Momentan
Dacă face asta, probabil nu te iubește, esti doar alegere convenabilă pentru el. Momentan[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Este indiferent atunci cand ii explici lucrurile care te deranjeaza

Asta se intampla deseori pentru ca nu ii pasa daca pleci sau ramai. De ce si-ar schimba atitudinea, daca el nu te ia in serios si tu esti doar trecatoare in viata lui? Este clar ca nu ii pasa de sentimentele tale.

Nu te prezinta familiei si prietenilor

Felul in care un barbat se comporta cu tine in preajma persoanelor sale apropiate spune totul despre cat de mult te ia el in serios pe tine.

Daca te introduce familiei sale, asta inseamna ca intentiile sale sunt serioase. Daca nu o face, ar trebui sa te puna pe ganduri.

Doar tu faci eforturi pentru relatie

Tu esti singura care planifica intalniri si cea care depune eforturi, astfel incat sa petreceti un timp de calitate. El, uneori zice da, uneori zice nu, dar initiativa din partea lui lipseste. Aar trebui sa iti dea de gandit.

Citeste si: Gelozia, dușmanul dintre noi. Cum o putem controla?

Flirteaza cu alte femei

Este cel mai evident semn, daca tu ii gasesti in telefon conversatii cu alte femei. Nu este normal ca acest lucru sa se intample intr-o relatie sanatoasa si serioasa.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Georgiana Lobonț despre momentele de cumpănă din familie și gestionarea lor. „Nu vedem doar roz! Sunt unele lucruri care trebuie ținute acasă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies