Daca nu aș mai avea emoții, nu aș mai fi eu

Daca nu aș mai avea emoții, nu aș mai fi eu
Daca nu aș mai avea emoții, nu aș mai fi eu

M-a întrebat cineva zilele trecute cum de mai am emoții când intru în emisie după atâția ani de carieră în fața publicului?

Și eu mă întreb, dar cred că e cumva firesc și mă bucur că există aceste emoții pentru că ele sunt semn că ești VIU, în sensul acela de autentic.  E ca un foc interior care te tine în priza, te consuma în sensul bun, al conectării cu ceilalți. Daca nu aș mai avea emoții, nu aș mai fi eu.

Atât la "Follow us!", cât și la podcastul "Gând la gând cu Teo" pun această emoție la treabă, nici nu aș avea cum altfel.

La podcast vin oameni alături de care am trăit anumite lucruri, avem amintiri comune și mereu sunt surprinsă de modul cum retrăiesc cu invitații mei acele lucruri care ne leagă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

La emisiunea "Follow us!", de la momentul la care mă cablez, cel în care mă așez pe scaun alături de Ilinca, parcă un buton nevăzut se declanșează singur și intru în trepidații.

Din momentul în care începem discuțiile parcă emoțiile se mai domolesc un pic, pentru că intră în priză rațiunea.

E un balet al emoțiilor pe care îl trăiesc zilnic, în fața oamenilor, face parte din mine, nu aș schimba nimic tocmai pentru că aceste emoții mă leagă de cei care mă urmăresc, de cei care îmi oferă timp din timpul vieții lor.   Teo vine la pachet cu emoția, orice-ar fi!

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce trebuie să știe femeile despre cardurile de alimente. Câți bani se mai acordă de la 1 ianuarie

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Cine a fost, de fapt, Radu Budeanu Senior, soțul regretatei Delia Budeanu

Cum își dorește chef Alexandru Sautner să fie viitorul angajat din bucătăria sa. “Cei care mă întreabă de program și de salariu, nu cred că sunt cei mai potriviți pentru mine”

Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies