Daca o vezi nemachiata nu o recunosti! Bebelusa Oana are fata distrusa! E plina de pete si gauri! Video!

Daca o vezi nemachiata nu o recunosti! Bebelusa Oana are fata distrusa! E plina de pete si gauri! Video!
Daca o vezi nemachiata nu o recunosti! Bebelusa Oana are fata distrusa! E plina de pete si gauri! Video!

Oana Ionita, fosta bebelusa, a avut mari probleme cu tenul in urma cu cativa ani. A reusit sa scape de bube, insa a ramas cu semne si cicatrici vizibile.

Bebelusa Oana Ionita a scapat de cosuri, insa tenul ii este foarte afectat, probabil din cauza acneei severe de care a suferit. Daca machiajul ii acopera cat de cat imperfectiunile de pe fata, daca o vezi fara pic de make-up aproape ca nu o recunosti.

Tenul ei este plin de gauri, pete si puncte care ii dau un aspect total inestetic. Recent, ea s-a filmat in timp ce se afla la un salon de infrumusetare unde se tundea.

Oana si-a schimbat look-ul, s-a tuns mult mai scurt si a tinut sa filmeze acest moment si sa-l impartaseasca fanilor de pe contul de socializare. Ea a filmat cu telefonul extrem de aproape de chip, astfel ca in video se pot observa mai toate imperfectiunile de pe tenul ei: pete, mai multe gauri, puncte, toate ramase probabil in urma unei acnei severe care i-a distrus fata.

De remarcat este insa faptul ca bebelusa nu se fereste sa apara fara make-up, desi nu are un ten perfect, impecabil, ci dimpotriva.

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu. Patru zodii sunt favorizate de astre!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies