„Dacă să mergem mai departe sau să ne oprim.” Larisa și Ionuț, din Casa Iubirii, în pragul unei decizii importante

„Dacă să mergem mai departe sau să ne oprim.” Larisa și Ionuț, din Casa Iubirii, în pragul unei decizii importante
„Dacă să mergem mai departe sau să ne oprim.” Larisa și Ionuț, din Casa Iubirii, în pragul unei decizii importante

În momentul actual, între Larisa și Ionuț există momente dificile. Iată ce decizie importantă trebuie să ia cei doi, cu privire la viitorul lor!

Larisa și Ionuț formează unul dintre cele mai apreciate și frumoase cupluri din Casa Iubirii, în ciuda episoadelor tensionate pe care le-au avut pe parcursul timpului. În urmă cu o săptămână, cei doi și-au adus multe reproșuri și au ajuns în fața unui mare impas.

Citește și: „Tu vorbești cu toată lumea aici.” Nicoleta și Sorin din Casa Iubirii, replici dure

Larisa și Ionuț, din Casa Iubirii, în pragul unei decizii i mportante

Concurentul este de părere că Larisa nu se va schimba niciodată așa cum i-a promis, iar din acest motiv relația lor nu va funcționa.

Ionuț i-a reproșat Larisei că în ciuda faptului că a promis că nu va mai ieși atât de des să se distreze, ea a încălcat constant promisiunea făcută și a continuat să procedeze la fel.

În ediția de pe 23 decembrie, Larisa și Ionuț au reluat discuțiile din trecut despre relația lor și au încercat din răsputeri să lămurească toate neînțelegerile care au apărut de-a lungul timpului între ei.

Andreea Mantea i-a întâmplat ce se petrece în relația lor, iar cei doi au fost foarte dezamăgiți că au ajuns din nou într-un moment asemănător ca în trecut. Ionuț pare hotărât să recurgă la cea mai dură soluție, adică la despărțirea definitivă, dacă problemele lor nu vor fi rezolvate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cine este Roxana Țuțu, adversara Kingăi de la Casa Iubirii. Fosta concurentă din Casa Iubirii se va bate în Galele RXF

Larisa și Ionuț, din Casa Iubirii, în pragul unei decizii importante
Larisa și Ionuț, din Casa Iubirii, în pragul unei decizii importante[Sursa foto: Captură YouTube]

Care a fost dialogul dintre cei doi

Andreea Mantea: Încercați să va dați o șansă reală! Dar de dată asta să faceți ce v-am rugat! Cum o să fie? Ce o să fie? Puneți-va un pic în viitor! Va vreți unul în viață celuilalt, da sau nu! Este foarte simplu!

Ionuț: Am ajuns la concluzia că și eu și ea gândim foarte diferit! Nu neapărat că ea face ceva greșit sau că eu fac ceva greșit! Concluzia e că suntem...Ea

vrea ceva, eu vreau altceva! Avem momente când ne înțelegem bine, când nu avem presiunea relației pe noi, ne înțelegem ok și suntem fericiți! Când intram într-o relație și facem anumite greșeli, ori le fac eu, ori le face ea se strică totul și rămânem acolo!

Larisa: O săptămâna, două sau trei, dar nu deja de trei ori în opt luni de zile pe același subiect mereu, mereu!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ionuț: Dacă tu nu aveai sentimente pentru mine știi ce spuneai: Du-te băiete și lasă-mă că eu vreau să-mi fac viața, că m-ai plictisit rău de tot! La fel și eu îi spuneam să mă lase în pace! Dar e vorba de sentimente pentru că le avem, dar trăim nefericiți!

Citește și: Cine este Bianca Drăgușanu. „Există o singură competiție: eu cu mine!”

Larisa și Ionuț, din Casa Iubirii, în pragul unei decizii importante
Larisa și Ionuț, din Casa Iubirii, în pragul unei decizii importante[Sursa foto: Captură YouTube]

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Roxana Țuțu, adversara Kingăi de la Casa Iubirii. Fosta concurentă din Casa Iubirii se va bate în Galele RXF

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies