Daca urmezi acesti pasi nu vei raci toata iarna

Daca urmezi acesti pasi nu vei raci toata iarna
Daca urmezi acesti pasi nu vei raci toata iarna

Pe langa alimentatia sanatoasa, trebuie sa ne imbracam adecvat, sa ne protejam gatul si capul, sa ne spalam regulat pe maini cu apa si sapun, sa ne odihnim suficient si sa facem miscare.

Asa va protejati

Pentru a limita raspandirea gripei, dar si a altor viroze respiratorii este necesar sa luati si urmatoarele masuri preventive:

- Spalati-va pe maini in mod regulat cu apa si sapun

- Acoperiti-va gura si nasul cu un servetel atunci cand stranuti

- Apoi acoperiti si aruncati servetel folosit

- Stati acasa cand sunteti bolnav

- Daca va simt5iti mai rau, solicitati ajutor medical.

Atentie!

Nu reutilizati batiste sau servetele. Virusul gripei si alte virusuri respiratorii pot supravietui temporar in afara corpului, astfel incat va puteti infecta atingand batiste si servetele utilizate. Daca nu aveti un servetel disponibil: stranutati acoperiti-va in totalitate nasul si gura cu bratul.

Sursa



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Visul tuturor femeilor: să poată slăbi fără să ţină o dietă strictă! A fiert acest amestec şi a scăpat rapid de grăsimea de pe abdomen!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies