Daiana Anghel, anunț sfâșietor! Soțul ei a suferit un infarct

Daiana Anghel
Daiana Anghel a dezvăluit că soțul său a făcut infarct

Fosta prezentatoare TV, Daiana Anghel, a anunțat că soțul ei, Sorin Gonțea, a suferit un infarct pe data de 1 decembrie.

Clipe cumplite pentru Daiana Anghel, fosta prezentatoare TV. Frumoasa vedetă, care în prezent este o influenceriță de succes pe Instagram și oferă sfaturi de îngrijirea a pielii și este urmărită de sute de mii de femei, trece prin momente cumplite.

Citeste si: Fostul iubit al Andreei Mantea, Cristi Mitrea, surprins cu Iuliana Luciu

Soțul Daianei Anghel, Sorin Gonțea, a suferit un infarct pe data de 1 decembrie, iar acum se află internat în spital.

Fosta prezentatoare TV a făcut anunțul pe contul său de Instagram.

Citeste si: Oana Zăvoranu a făcut-o praf pe Andreea Tonciu: „Și râsul ăsta este influenceriță?”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Daiana Anghel
Daiana Anghel și soțul său, Sorin Gonțea[Sursa foto: Facebook]

„Aveam planuri mari pe story cu voi.

Trebuia să vă postez concursul, doar că va trebui să amânăm cam două zile, până pe poimâine, sper. So a făcut un infarct azi dimineață și este internat în spital, mâine urmează să-i facă toate analizele. Acum este stabil, este ok… doar că cred că mă înțelegeți că nu am chef acum și nu-mi arde de story, de quiz, de ce aveam de postat. Vă rog să aveți răbdare câteva zile, până când voi ști că totul este ok și că o să se întoarcă acasă și ne liniștim”, a spus, pe Instagram, fosta prezentatoare de știri de la Antena 1.

De atunci, tânăra nu a mai oferit informații despre starea de sănătate a bărbatului.

Daiana Anghel s-a căsătorit cu Sorin Gonțea

Daiana Anghel și Sorin Gonțea s-au căsătorit în anul 2019, după mai mulți ani de relație. În luna octombrie, vedeta a anunțat că tatăl său a murit. În trecut, Daiana a mai fost logodită cu fiul fostului prefect de Argeș, Traian Tamagă.

Cei doi au anulat nunta.

Sorin Gonțea și Daiana Anghel s-au căsătorit pe data de 3 august la Brașov, locul nașterii omului de afaceri. Cei doi locuiesc o bună perioadă de timp din an în Brașov, iar în București, Daiana Anghel are o afacere de succes cu haine. În plus, Daiana Anghel s-a specializat în ultimii ani în îngrijirea tenului, iar acum le oferă sfaturi urmăritorilor săi.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Jo și Juno și-au spus "ADIO" definitiv! "Îmi doresc foarte mult..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies