Daiana de la Puterea dragostei, imagini uluitoare din adolescență! Cum arăta în urmă cu câțiva ani, cu zeci de kilograme în minus

Daiana de la Puterea dragostei, imagini uluitoare din adolescență
Daiana de la Puterea dragostei, imagini uluitoare din adolescență

Pe pagina sa de socializare, Daiana de la Puterea dragostei păstrează imagini de pe vremea când era o puștoaică și avea un corp de fotomodel.

Zilele trecute, Bianca de la Puterea dragostei a acuzat-o pe Berna că ține prea mult cont de aspectul fizic al celorlalți și că se ia de fiecare defect fizic al colegilor săi de competiție. Printre persoanele vizate s-a aflat și Daiana, care a recunoscut că are câteva kilohrame în plus pe care le-a acumulat în ultimii ani.

Iubita lui Gabriel nu a arătat mereu așa. Înainte de a ajunge pe scaunul medicului estetician și pentru a-și mări buzele, pentru tatuajul sprâncenelor ori pentru a apela la fațetele dentare, Daiana de la Puterea dragostei se putea lăuda cu un

chip de copil și obișnuia să se machieze mult mai discret. Concurenta are și numeroase fotografii în care apare nemachiată.

În plus, în urmă cu câțiva ani, Daiana era extrem de slabă, iar prietenii săi virtuali îi comparau silueta cu cea a unui fotomodel. De altfel, pe pagina sa de Facebook, Daiana are numeroase fotografii în costum de baie.

Daiana de la Puterea dragostei, imagini uluitoare din adolescență
Daiana de la Puterea dragostei, imagini uluitoare din adolescență

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De asemenea, în fotografiile Daianei se poate observa faptul că are o relație extrem de specială cu părinții săi, cu care are numeroase fotografii.

Daiana de la Puterea dragostei, imagini uluitoare din adolescență
Daiana de la Puterea dragostei, imagini uluitoare din adolescență

Daiana și Gabriel s-au împăcat

Ieri, Daiana a recunoscut că este extrem de fericită alături de Gabriel, alături de care trăiește din nou fiorii dragostei, după ce s-a despărțit de Fernando.

 

„Toate începuturile sunt grele,uneori chiar si intr-o relatie. Pana ajungi sa te cunosti, sa te intelegi ,este nevoie de mult timp.
Cu siguranta ca multi dintre voi inteleg ce spun pentru ca au trecut prin asta.

Atat eu cat si el am iesit din alte relatii iar pana s-a prins inima ca trebuie sa iubeasca din nou o alta persoana,nu a fost prea usor. Dar cum sa nu iubesti un om care are rabdare cu tine,care crede in tine si care vrea sa trăiască cu tine o poveste frumoasa de iubire.

Suntem doua caractere tari si uneori încăpățînati si mândri. Dar iubirea ne modeleaza si ne ajuta sa ne schimbam.
Eu permit iubirii sa ma schimbe in fiecare zi! Aici in Turcia el e totul meu si atata timp cat am fost despărțiți am realizat cat de mult înseamnă pentru mine.Enorm de mult! Nu vreau sa las orgoliul sa castige si sa il pierd pentru ca am fost prea mândră sa recunosc,nu doar il plac ...Sunt îndrăgostita de el ...il iubesc,il vreau...

Citește continuarea AICI.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies