Daiana de la "Puterea dragostei", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata acum bruneta!

Daiana de la
Daiana de la "Puterea dragostei", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata acum bruneta!

Daiana a venit hotarata la "Puterea dragostei" sa isi gaseasca jumatatea.

Daiana a intrat in casa "Puterea dragostei" extrem de hotarata sa il cucereasca pe Philip, in ciuda faptului ca a aflat ca acesta are o relatie cu Ligi. Daiana si Philip au dansat împreună pe o cunoscută piesă a lui Adele, "Someone Like You". La scurt timp de la intrarea in casa "Puterea dragostei", Daiana a marturisit ca l-a cunoscut pe Philip in afara emisiunii insa nu s-a concretizat nimic si atunci a decis sa vina sa il cucereasca aici.

Daiana a recunoscut de asemenea ca a avut o relatie in afara emisiunii si cu Fernando, care si-a facut aparitia in casa la scurta vreme dupa intrarea ei, dar care intre timp a fost eliminat din casa. Tanara le-a atras atentia concurentilor inca de cand a intrat in casa, cu formele ei voluptoase. Daiana nu s-a sfiit sa le arate sustinatorilor ei cum arata inainte de a recurge la interventiile estetice.

Mai mult decat atat, Daiana a lasat inhibitii deoparte si a publicat pe contul ei de socializare o imagine incendiara, in care apare intr-un costum de baie, extrem de sexy.

Daiana a constientizat ca nu va putea avea niciodata o relatie cu Philip, astfel ca s-a reorientat catre alti baieti din casa "Puterea dragostei".
Frumoasa bruneta a inceput sa se apropie de Gabriel, pe care si-a dorit sa-l cunoasca mai bine.

Treptat, cei doi au ajuns sa se indragosteasca si mai mult decat atat au decis sa formeze un cuplu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Denisa, fosta iubita a lui Iancu Sterp, viata dupa despartire! Iata cum a fost surprinsa tanara, in acest weekend, luand masa la un restaurant de lux din Londra!

Recent, Daiana si Gabriel au trecut prin momente dificile in cuplu si au decis sa ia o pauza. Dupa ce Daiana i-ar fi trimis niste mesaje lui Fernando, Gabriel a explodat de gelozie si a hotarat sa se desparta de iubita sa.
Desi Daiana inca spera ca fostul ei iubit, Gabriel, va mai acorda o sansa relatiei lor, se pare ca tanarul este mai hotarat ca oricand sa nu se impace.

Citeste si: Incredibil ce a facut Culita in lipsa lui Iancu Sterp! Cum l-a surprins pe acesta: ''Lipsesc o zi si...''

De curand, Daiana a recurs la un artificiu pentru a-i atrage atentia din nou fostului ei iubit. Tanara a apelat la o schimbare inedita de look. Iata cum arata cu noua ei coafura in stil afro:

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies