Daiana de la Puterea dragostei vrea să devină mamă: „Avem planuri de viitor”

Daiana de la Puterea dragostei
Daiana de la Puterea dragostei isi doreste un copil

Fosta concurentă de la Puterea dragostei își dorește să întemeieze o familie cu bărbatul cu care se iubește.

Daiana Marcu, fosta concurentă de la Puterea dragostei, este mai fericită ca niciodată! De câteva luni, aceasta iubește din nou, dar preferă să fie extrem de discretă cu viața sa personală.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a trecut peste toate suferințele de care a avut parte în timpul competiției, iar acum și-a găsit liniștea. De aproape un an este implicată într-o nouă relație și se gândește din ce în ce mai mult să își întemeieze o familie.


În plus, Daiana de la Puterea dragostei visează să devină și mamă, însă nu vrea să grăbească lucrurile.

Citeste si: Radu și Adelina de la Puterea dragostei despre marele premiu câștigat: „Vrem să luăm o decizie corectă”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Daiana de la Puterea dragostei
Daiana de la Puterea dragostei si-a gasit jumatatea[Sursa foto: Captură KANAL D]


„Există cineva în viața mea.
Acum un an de zile am făcut eu un anunț că voiam să mă mărit, după au fost foarte multe certuri. După ne-am împăcat, există cineva în viața mea personală, de aproape un an. Sinceră să fiu, avem planuri de viitor, dar până la urmă nu știi...am ajuns la concluzia că nu trebuie să forțăm lucrurile, eu așa sunt. Îmi doresc și eu un copil, bineînțeles, chiar vorbeam cu el, dar peste un an, doi, așa.
Să avem ceva stabil, să fim noi mai ok”, a declarat Daiana Marcu, pentru WOWbiz.ro.

Casa Daianei de la Puterea dragostei a luat foc de Revelion

La începutul anului, Daiana de la Puterea dragostei a trecut printr-o mare cumpănă, după ce locuința în care locuiesc părinții săi a luat foc. Bruneta a făcut anunțul cu lacrimi în ochi.

Citeste si: La doar câteva zile de la împăcare, Daiana de la Puterea Dragostei i-a spus „adio” iubitului său!

Daiana Marcu le-a mărturisit susținătorilor de pe Instagram că nu va uita prea curând episodul de groză prin care a trecut în seara dintre ani:  „Nu cred că am să uit vreodată acea zi. În noaptea aceea mi-a ars casa...”, a scris Daiana Marcu, la Instastory. 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies