Dalai Lama- scrisoare emoționantă dedicată întregii omeniri. Ți se face pielea de găină!

dalai lama, scrisoare dalai lama, recomandări, emoționantă, scrisoare
dalai lama, scrisoare dalai lama, recomandări, emoționantă, scrisoare

Dalai Lama a transmis o scrisoare emoționantă, dedicată întregii omeniri. Recomandările sale sunt extrem de emoționante, având în vedere situația în care ne aflăm.

Din nefericire, mai mult de trei milioane de persoane au fost afectate de noul coronavirus, în timp ce peste două sute de mii de oameni au fost uciși de această boală. În contextul în care ne aflăm, Dalai Lama a transmis o scrisoare emoționantă, dedicată intregii omeniri, pentru a depăși această situație critică.

Citeste si: Plânge icoana Maicii Domnului cu Pruncul Iisus Hristos. Să fie oare semn de la Dumnezeu?

În vârstă de 84 de ani, Dalai Lama a acceptat invitația unor jurnaliști americani, care și-au dorit ca sfaturile sale să apară într-un număr al revistei TIME, număr dedicat speranței. Dalai Lama, liderul spiritual al Tibetului, Laureat al Premiului Nobel pentru pace, a mărturisit că deși toată lumea consideră că este magic, că posedă puteri- în realitate, este mai mult decât uman.

“Câteodată, prietenii mă roagă să-i ajut cu o problemă din lumea întreagă, să-mi folosesc «puterile magice».

Mereu le spun că Dalai Lama nu are puteri magice. Dacă aș avea, nu aș simți durerea din picioare sau cea de gât. Suntem toți la fel ca oameni și simțim aceleași frici, speranțe sau incertitudini (…),” a mărturisit Dalai Lama, pentru publicația TIME.

dalai lama, scrisoare dalai lama, recomandări, emoționantă, scrisoare
dalai lama, scrisoare dalai lama, recomandări, emoționantă, scrisoare

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Dalai Lama se roagă pentru omenire. Coronavirusul poate fi combătut prin... compasiune!

În scrisoarea dedicată întregii omeniri, Dalai Lama a explicat că se roagă pentru populația globului, mai ales pentru populația Chinei, încă de când a izbucnit pandemia de coronavirus. Liderul spiritual a dezvăluit faptul că nimeni nu este imun la această boală și că, în prezent, pandemia a avansat atât de mult, încât rugăciunile au devenit insuficiente.

Potrivit lui Dalai Lama, este nevoie ca oamenii să acționeze, fiecare în dreptul său, pentru a reuși să oprească această criză sanitară. Totodată, Dalai Lama a enumerat și câteva soluții, precum compasiunea, responsabilitatea individuală, respectul pentru știință și, deopotrivă, pentru medici.

Citeste si: Cand va veni sfarsitul? Cele mai importante profetii despre Romania facute in ultimele secole!

“Noi, budiștii, credem că întreaga lume este interdependentă.

De asta vorbesc mereu despre responsabilitate universală. Pandemia de coronavirus ne arată că ce i se întâmplă unei singure persoane poate afecta orice altă viețuitoare. Dar ne amintește și că un act de compasiune, constructiv – că e vorba de a lucra în spitale sau de a respecta distanțarea socială – are potențialul de a-i ajuta pe foarte mulți alți oameni. (…)

Trebuie să combinăm curajul pe care-l arată doctorii și asistenții medicali cu știința pentru a începe să rezolvăm această situație și pentru a ne proteja viitorul de astfel de amenințări

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Pe durata acestei pandemii, care ne provoacă griji, frică, e important să ne gândim la provocările – și posibilitățile – care ne așteaptă pe termen lung. Imaginile din spațiu ne arată că lumea noastră, Pământul, nu are cu adevărat granițe. (…). Prin urmare, toți trebuie să avem grijă de ea și să lucrăm la a preveni schimbările climatice sau alte forțe distructive. Această pandemie joacă și rolul de avertisment că numai colaborând unii cu alții pentru un răspuns global, coordonat, putem să facem față provocărilor de o asemenea magnitudine nemaiîntâlnită.

În cele din urmă, virusul va trece, așa cum am văzut în timpul vieții mele că se încheie războaie și alte amenințări teribile și vom avea șansa să ne reconstruim comunitatea globală așa cum am făcut de multe ori până acum. În aceste vremuri pline de incertitudine, e important să nu ne pierdem speranța și încrederea în eforturile constructive pe care le fac atât de mulți oameni. (…). Această criză ne arată că nu suntem separați unii de alții — chiar dacă locuim separat. Prin urmare, toți avem responsabilitatea de a ajuta și de a ne folosi compasiunea (…),” a scris Dalai Lama.

Citeste si: Bucovina, centrul noii lumi. Profetul care a uimit globul: „Aici e Mântuitorul”

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Maria Ghiorghiu explică ce se va întâmpla cu România! „Viața noastră va reveni la normal!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies