Dan Alexa se căsătorește! Cine este femeia care l-a cucerit

Dan Alexa se căsătorește! Cine este femeia care l-a cucerit
Dan Alexa se căsătorește! Cine este femeia care l-a cucerit

Dan Alexa se căsătorește cu o celebră brunetă din showbiz. Anul trecut, el și tânăra au fost protagoniștii unui moment halucinant.

Veste de zile mari în showbiz. La un an după ce a fost protagonistul unui moment halucinant, atunci când Anamaria Prodan l-a lovit, Dan Alexa se pregătește de nuntă.

Antrenorul de fotbal este pregătit să se așeze din nou la casa lui. Aleasa lui Dan Alexa este femeia pentru care ar fi primit un pumn de la Anamaria Prodan.

Potrivit spynews.ro, Dan Alexa i-ar fi oferit deja inelul femeii cu care se iubește de trei ani și este mai sigur ca niciodată că vrea să îmbătrânească alături de Andrada.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf a rupt tăcerea! Există o relație amoroasă între Anamaria Prodan și Dan Alexa? „Nu poți controla asta”

După trei ani de relație, Dan Alexa și Andrada se pregătesc să ajungă în fața altarului. Zilele trecute, cei doi au fost fotografiați în biserică, dar nu din ipostaza de mire și mireasă, ci au botezat împreună un bebeluș.

Deși Dan Alexa a fost extrem de discret, au apărut mai multe fotografii în mediul online în care Dan Alexa este prezent la eveniment.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Dan Alexa se căsătorește! Cine este femeia care l-a cucerit
Dan Alexa se căsătorește! Cine este femeia care l-a cucerit[Sursa foto: spynews]

foto: spynews.ro

Anamaria Prodan a vorbit, în premieră, despre relaţia pe care o are cu Dan Alexa! "Laur ştie"

Anamaria Prodan a recunoscut ce relație este între ea și Dan Alexa, după ce anul trecut au fost protagoniștii unui moment halucinant.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf declarații despre Anamaria Prodan: ”Așa e ea…”

Dan Alexa se căsătorește! Cine este femeia care l-a cucerit
Dan Alexa se căsătorește! Cine este femeia care l-a cucerit[Sursa foto: Facebook Anamaria Prodan]

„După scandalul cu Alexa mă oprea lumea pe stradă și-mi zicea că-l vede peste tot pe Dan. Exista vreo zi fără Alexa prin presă? Pentru mine e cel mai bun antrenor al generației sale! Poate cel mai bun”, a mai mărturisit vedeta.

Anamaria Prodan, declaraţie uluitoare despre Dan Alexa

„Mie mi-e superdrag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur știe. Dan este cel mai apropiat om de-al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el. Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viața unui antrenor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă! Atunci a fost un scandal și am greșit când am ripostat. Oricum, băiețașul ăla n-avea voie să filmeze acolo la două ore după meci.

Dacă-i dădeam în judecată pe el și postul să fi văzut pe unde scoateau cămașa”, a mai spus Prodan, potrivit gsp.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Laurențiu Reghecampf declarații despre Anamaria Prodan: ”Așa e ea…”

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies