Dan Bittman, acuzații grave la adresa Andreei Esca: „Cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da”

Dan Bittman si Andreea Esca
Dan Bittman a vorbit despre Andreea Esca

Artistul a făcut mai multe dezvăluiri controversate în ultimele luni, iar acum a vorbit despre momentele în care Andreea Esca a spus că a avut Covid-19.

Un nou scandal stă să izbucnească în showbiz. Dan Bittman susține în continuare că virusul SARS-CoV-2 nu este atât de grav precum vor autoritățile să se creadă.

Invitat în cadrul unei emisiuni online, moderată de Mădălin Ionescu, Dan Bittman a dezvăluit că el crede că Andreea Esca și-a înscenat boala. La finalul lunii iulie, prezentatoarea TV a dezvăluit că a fost infectată cu Covid-19, alături de fiul și de soțul său.

Citeste si: Tratamentul care l-a salvat pe soțul Andreei Esca! S-a aflat abia acum

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Andreea Esca infectată cu Covid-19
Andreea Esca a dezvăluit că a avut Covid-19[Sursa foto: Captură YouTube]

„S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca.

Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților… Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi.
Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem”, a declarat Dan Bittman la o emisiune online moderată de Mădălin Ionescu.

Citeste si: Andreea Esca, imagine controversată după ce s-a vindecat de Covid-19: „Acesta este soțul tău?”

Dan Bittman spune că nu a primit niciun leu, de la nimeni

Artistul a precizat faptul că părerile lui nu sunt influențate de nimeni și că spune strict ceea ce gândește.

„Nu am primit nici un leu și n-o să primesc niciodată nici un leu. Mă caută o grămadă de lume să-mi propună tot felul de acțiuni în comun, să mă alătur lor și așa mai departe. Nu am de ce, pentru că, repet, eu nu fac politică, eu nu am făcut-o niciodată, dar îmi doresc ca eu și copiii mei și generațiile de acum încolo să poată vorbi liber oriunde.

Totul a început de la o postare de la mine pe pagină, unde nu am followeri, dar una din prietenele mele, Emma Zeicescu, a văzut postarea și mi-a luat un interviu. Și după ce mi-am spus o părere pur și simplu pentru că pot să mi-o spun, de acolo a început toată nebunia”, a adăugat Bittman.



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Andreea Esca, imagine controversată după ce s-a vindecat de Covid-19: „Acesta este soțul tău?”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies