Dan Bittman i-a dat emotii uriase Alexandrei Ungureanu!

Dan Bittman i-a dat emotii uriase Alexandrei Ungureanu!
Dan Bittman i-a dat emotii uriase Alexandrei Ungureanu!

Afla ce a trezit artistul in frumoasa prezentatoare a emisiunii la “Duet cu Alexandra”! Momentele memorabile pot fi urmarite pe YouTube Kanal D Romania, in sectiunea theXclusive

Alexandra Ungureanu: “ Feedback-ul pe care l-am avut de la tine atunci, pentru timbrul meu, a fost una dintre cele mai faine chestii!”

            In cadrul noii editii “Duet cu Alexandra”, difuzata exclusiv online pe YouTube Kanal D Romania, in sectiunea theXclusive, gazda emisiunii si Dan Bittman ofera un duet muzical de senzatie si impartasesc celor care ii urmaresc povesti de viata impresionante.

Alexandra Ungureanu rememoreaza inceputurile ei din cariera muzicala si prima intalnire cu Dan Bittman. Aceasta povesteste emotionata despre inceputurile ei in cariera si ce trairi a avut in postura de invitat in emisiunea lui Dan Bittman.

“Am niste emotii...! Ca de emotionata ma stii, de cand eram mica si veneam la tine, la emisiune”, spune gazda emisiunii “Duet cu Alexandra”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sirul povestilor din trecutul amandurora nu conteneste, provocarile muzicale nu intarzie sa apara, cei doi artisti dau tonul pieselor fedonate de milioane de oameni. In cadrul emisiunii difuzate pe YouTube Kanal D Romania, cei doi povestesc si despre cum a debutat colaborarea muzicala de succes  pentru hit-ul “Dragostea mea”, care Numara milioane de vizualizari si incanta generatii intregi.

“In momentul in care ne-am cunoscut si lumea nu ma stia, nu eram lansata, feedback-ul pe care l-am avut de la tine atunci, pentru timbrul meu, a fost una dintre cele mai faine chestii”,  i-a marturisit Alexandra Ungureanu invitatului sau.

  Kanal D a lansat o oferta generoasă de conținut exclusive online, pe canalul YouTube Kanal D România, secțiunea theXclusive! “CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește!” alcătuiesc o oferta generoasă și diversă de conținut, fie că vorbim de reality show,

talk-show, divertisment, cooking show sau emisiune de călătorie. Toate aceste producții elaborate sunt accesibile de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer, în orice moment al zilei. 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies