Dan Ciotoi, mărturisiri emoționante despre primul său acordeon: „Mi-a luat un acordeon mic ca să uit de accident.”

Dan Ciotoi, mărturisiri emoționante despre primul său acordeon: „Mi-a luat un acordeon mic ca să uit de accident.”
Dan Ciotoi, mărturisiri emoționante despre primul său acordeon: „Mi-a luat un acordeon mic ca să uit de accident.”

Artistul a primit un acordeon cadou în urma unui accident de mașină.

Dan Ciotoi se numără printre cei mai apreciați și cunoscuți cântăreți de muzică lăutărească din România, care de-a lungul timpului a reușit să se facă remarcat prin înființarea liderul formației Generic, una dintre cele mai populare trupe de acest gen din România, care a devenit faimoasă în anii '80 și '90.

Ulterior, deși s-a retras pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, melodiile lui Dan Ciotoi sunt în continuare fredonate la petreceri, chiar și de către tânăra generație.

Recent, Dan Ciotoi a fost invitat în cadrul podcastului moderat de către Damian Drăghici, acolo unde și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri neștiute din cariera sa muzicală și despre primul său contact cu muzica.

Dan Ciotoi, bucurie după necaz

Citește și: „Dacă există pretenții, desigur, cresc și prețurile!” Dan Ciotoi a mărturisit care este suma pe care o cere pentru a susține un spectacol

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Mi s-a făcut rău la un concert. Mi-am pierdut vederea.” Nelu Vlad, solistul trupei Azur, a ajuns de urgență la spital. A fost diagnosticat cu hematom pe creier

Artistul a cochetat cu muzica încă de la vârsta de 4 ani, studiind de-a lungul timpului numeroase instrumente, cu sprijinul familiei sale. La un moment dat, interpretul de muzică lăutărească a făcut cunoștință cu acordeonul, după un moment tragic din viața lui.

Mai exact, Dan Ciotoi a suferit un accident de mașină, iar pentru a-i ridica moralul, mama sa i-a cumpărat un acordeon. Dan Ciotoi are o amintire plăcută și de la prima sa interacțiune cu chitara.

„Mi-a cumpărat un acordeon. Acordeonul a fost cadou după un accident de mașină. Mi-a făcut mama cadou un acordeon mic de copii. Aveam și acordeonul lui tata, dar era mai greu de manevrat pentru mine, era mai mare.

Mi-a luat un acordeon mic ca să uit de accident. Pe la 16-17 ani m-am oprit la chitară. L-am auzit pe un vecin de-al meu că el cânta cu chitara și cu vocea. Se auzea așa de frumos! La țară, pe malul șanțului, el acolo departe. I-am spus să mă învețe și pe mine la chitară și de aici a început chitara
.”, a declarat artistul.

   



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Sânziana Buruiană le critică pe femeile care nu iau rolul de mamă în serios: „În momentul în care ai un copil, mi se pare deplasat ca tu să te îmbraci foarte sexy, să umbli cu bărbați.”

FOTO INCENDIAR! Inna s-a pozat în așternuturi. Cântăreața i-a ÎNNEBUNIT pe fani cu formele ei

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Cine este omul de afaceri care a murit într-un accident cumplit cu ATV-ul

Ce observă Monica Tatoiu de fiecare dată când călătorește cu avionul. Femeia de afaceri vorbește despre lucrurile care o deranjează. „În Franța nu vezi așa ceva.”

Maria Constantin, înșelată de soț în propria casă: „I-am spus că îi plătesc eu cameră la hotel”. Vedeta a recunoscut că a fost infidelă la rândul ei

De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...


Cookies