Dan Pavel, prezentatorul Survivor România 2021, despre Jador și Ana Porgras: "Nu vor pleca de aici la fel cum au venit"

daniel pavel anunt survivor romania 2021
Daniel Pavel face un anunț important despre Ana Porgras și Jador la Survivor România 2021

Daniel Pavel vorbește despre eliminarea Anei Porgras de la Survivor România 2021, dar și despre accidentările lui Jador. Ce spune prezentatorul?

Daniel Pavel vorbește despre noii concurenți de la Survivor România 2021, dar și despre parcursul Anei Porgras în competiția care se desfășoară în Republica Dominicană. Ce spune prezentatorul despre Jador?

Daniel Pavel, despre Ana Porgras și Jador la Survivor România 2021

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, spune că Ana Porgras era un concurent important pentru Faimoși, însă competiția trebuie să meargă mai departe.

“Vreau să fiu tată de fată după ce am văzut-o pe asta mică. Plecarea Anei a creat o emoție foarte puternică. Nu se vede deocamdată un semn că ar veni o furtună. Lui Jador îi pare rău. Concurentele erau pregătite deja înainte de plecarea Anei. Nimeni nu o înlocuiește pe Ana, gladiatoarea noastră.

Citeste si: Patru concurente noi intră în echipă la Survivor România 2021! Despre cine este vorba?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

jador survivor romania 2021
Jador a suferit multiple accidentări la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Jador]

În momentul în care intră pe traseu, arată minunat toți. La capăt, au o recompensă care îi ajută să supraviețuiască. Ei se armonizează, tot acest complex de lupte și pe teren, și în tabără, este Survivor.

Citeste si: Nouă idilă la Survivor România 2021! Zanni a pus ochii pe Irisha la scurt timp după plecarea Anei Porgras

Nu vor pleca de aici la fel cum au venit. Ana s-a regăsit, și-a găsit o spiritualitate care… nu că o pierduse, dar stătea undeva latent. Am apucat să vorbesc puțin cu ea. Cred că se întorc versiunea lor mai bună”, a declarat Daniel Pavel.

ana porgras si jador survivor romania 2021
Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România 2021, însă telespectatorii își doresc ca Faimoasa să revină în competiție[Sursa foto: Instagram Ana Porgras]

Vera Miron, Raluca Dumitru, Irina Ceban și Maria Chiţu, sunt cele patru noi concurente care au intrat în competiția din Republica Dominicană pentru a-i ajuta pe concurenți să treacă peste cele mai grele jocuri la care sunt supuși și pentru a încerca să câștige premiul

cel mare la Survivor România 2021.

Cât despre Ana Porgras, telespectatorii își doresc în continuare ca fosta Faimoasă să revină în competiție.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Soția lui Starlin de la Survivor România a dat totul din casă! „Mă deranjează că...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies