Dana Nălbaru a apărut din nou pe scenă! Fosta solistă a venit împreună cu familia FOTO

Dana Nălbaru a apărut din nou pe scenă! Fosta solistă a venit împreună cu familia FOTO
Dana Nălbaru a apărut din nou pe scenă! Fosta solistă a venit împreună cu familia FOTO

Dana Nălbaru, fosta solistă a trupei Hi-Q, a participat ieri la o lansare de carte penntru copii, eveniment la care a venit cu întreaga familie.

Dana Nălbaru, fosta solistă a trupei Hi-Q, a participat ieri la o lansare de carte penntru copii, eveniment la care a venit cu întreaga familie. Deși evită aparițiile în presă, fosta cântăreață a declarat că nu s-a retras totuși din viața publică.  ”Eu nu m-am retras niciodată cu adevărat din viaţa publică. Deşi în mentalul oamenilor, pentru că nu am mai apărut la TV, s-a înţeles că am dispărut.

Dar eu am făcut tot timpul lucruri. Am avut proiecte muzicale. E adevărat, nu le-am mai promovat la TV, dar cei care mă urmăreau ştiau tot ce fac. Am avut proiecte pentru copii. Deci cumva, eu nu mi-am mai încetat activitatea, doar că nu am mai apărut pe sticlă. Nu am mai acordat interviuri. Nu am mai fost pe prima pagină a revistelor. A fost o alegere datorită faptului că toate aceste lucruri îmi mâncau din timpul pe care am vrut să-l dedic copiilor mei.
Eu am trăit epoca de glorie la tinereţe şi mi-a fost foarte bine”,
 a declarat artista, potrivit okmagazine.ro. 

Citeste si: Dana Nălbaru s-a întors în România și are planuri mari: ”Toate fondurile vor merge către cauza tinerilor vulnerabili” FOTO

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ieri, împreună cu soțul Dragoș Bucur și cu copiii lor, Dana Nălbaru a participat la o lansare de carte pentru copii. 

”Mergem la lansare la Opera Comică Pentru Copii. Să vedem și noi cine-i fata care a scris cartea. Am auzit că-i mișto”, a notat vedeta, care la finalul evenimentului a urcat pe scenă împreună cu cei mici. 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum l-a făcut Nicole Cherry fericit pe un tânăr la mall! VIDEO EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies