Dana Roba a primit un cadou de la Beni. Bărbatul știe cum să o facă fericită pe vedetă

Dana Roba a primit un cadou de la Beni. Bărbatul știe cum să o facă fericită pe vedetă
Dana Roba a primit un cadou de la Beni. Bărbatul știe cum să o facă fericită pe vedetă

Dana Roba a avut parte de o experiență traumatizantă, în urmă cu două luni, după ce a suferit o agresiune brutală din partea bărbatului care îi era soț și cu care are două fetițe.

Cu toate că doctorii au considerat că șansele la viață sunt limitate, bruneta a reușit să supraviețuiască și a început să își reia treptat activitățile obișnuite.

Cu toate că nu a trecut prin cele mai fericite momente, Dana Roba nu a uitat să iubească. În urmă cu puțin timp a fost surprinsă în compania unui bărbat, deoarece a considerat că este important să țină lângă ea oameni care îi pot oferi fericire.

Citește și: „Tu ești motivul pentru care îmi bate inima." Fiicele Danei Roba l-au cunoscut pe bărbatul din viața ei

Relația Danei Roba devine serioasă

Recent, Dana Roba a fost surprinsă în compania unui nou partener, pe care a dezvăluit că l-a întâlnit în cadrul activităților religioase. Această relație pare să o aducă pe vedetă la un nivel înalt de fericire, iar legătura dintre ei evoluează constant.

Odată ce fiicele brunetei au avut ocazia să îl întâlnească pe Beni, au început să apară mai multe imagini cu cuplul pe internet.

Beni pare să fie dedicat în a-i aduce bucurie Danei, iar în timpul unei cine romantice în oraș, acesta a surprins-o cu un impresionant buchet de flori.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Dana Roba e pregătită să se recăsătorească

Cu Beni alături, Dana Roba pare să radieze de fericire, demonstrând că a găsit o nouă sursă de bucurie în viața ei. Cu toate acestea, există un obstacol în calea acestei fericiri, divorțul de Daniel Balaciu, fostul soț al vedetei. Dana a dezvăluit că planifică să depună actele de divorț începând cu 1 septembrie și nu exclude posibilitatea de a se recăsători pe viitor.

„Aștept să divorțez! Actele de divorț sunt deja băgate dar de la 1 septembrie încolo o să se miște lucrurile pentru că acum este vacanța judecătorească. Sunt foarte fericită că am lucrat weekend-ul care a trecut de la 05.00 până la 19.00 seara, în timpul săptămânii sunt mai liberă. O să am și weeekend-ul acesta programări și tot așa. Mă bucur foarte mult. În momentul de față sunt chiar ok.

Dacă mă recăsătoresc după ce divorțez de Daniel? De ce să nu mă recăsătoresc? Dar nu știu dacă o să se întâmple sau nu! Asta trebuie să îl întrebați pe Beni”, a mărturisit Dana Roba pentru click.ro.

Citește și: „Nu mă plâng pentru asta! Singurii oameni care vin să ne viziteze sunt cei de la ambulanță, de la salvare.” Motivul pentru care Oana Lis nu mai merge în vacanțe

 

 

 

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Soacra mea m-a denigrat, eu i-am spus mamă din prima secundă în care am cunoscut-o, iar acum peste șapte ani mă face în toate felurile.” Dana Roba a vorbit despre relația cu socrii ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies