Dana Roba a vorbit despre perioada în care a format un cuplu cu Nicolae Guță. Ce a spus despre acest subiect?

Dana Roba a vorbit despre perioada în care a format un cuplu cu Nicolae Guță. Ce a spus despre acest subiect?
Dana Roba a vorbit despre perioada în care a format un cuplu cu Nicolae Guță. Ce a spus despre acest subiect?

Dana Roba a vorbit despre mai multe aspecte din viața ei, atât despre perioada în care aproape și-a pierdut viața din cauza fostului ei soț, cât și despre familia ei. Ei bine, când a fost întrebată despre relația pe care a avut-o cu Nicolae Guță, a avut o reacție la care nimeni nu s-a așteptat.

Relația lor a fost un subiect de interes în rândul fanilor și al presei, iar acum Dana Roba a ales să împărtășească această parte din trecutul său. După ce a fost întrebată, reacția ei a fost una la care nu se aștepta. Iată ce a spus Dana!

Citește și: „Nu știu cum să explic, eu nu țin ură, dar trebuie să-și plătească pedeapsa, trebuie să-și plătească fapta.” Ce sentimente are Dana Roba pentru fostul ei partener, după tragicul incident

Dana Roba a vorbit despre perioada în care a format un cuplu cu Nicolae Guță

Dana Roba a crescut într-un mediu familial în care valorile și frica de Dumnezeu erau fundamentale. Totuși, într-un anumit moment, tânăra a ales să urmeze o cale diferită și s-a îndepărtat de calea creștină pe care o cunoștea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În ciuda educației religioase stricte pe care a primit-o în familie, Dana Roba a decis să exploreze alte aspecte ale vieții și să experimenteze și libertatea. Această alegere a transformat-o dintr-o tânără care crescuse sub umbrela valorilor tradiționale într-o rebelă curioasă și dornică să descopere lumea din perspectiva sa.

Cum a reacționat vedeta, când a fost întrebată de Nicolae Guță

În acea perioadă, Dana Roba a format un cuplu cu nimeni altul decât Nicolae Guță. Pe atunci, prezența ei în rândul publicului a crescut semnificativ, datorită relației cu celebrul cântăreț.

„Mihai Ghiță: Ți-ai explicat momentul tău de la televizor cu Nicolae Guță?

Dana Roba: Nu vreau să vorbesc despre asta, te rog frumos, nu vreau să vorbesc despre viața mea la televizor. 

Te rog să-mi respecți dorința asta.”, a fost discuția dintre Mihai Ghiță și Dana Roba, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Citește și: „N-am crezut că o să îmi vină și mie rândul niciodată și mi-a venit rândul. Deci, trebuie să pleci.” Ce comportament avea Daniel Balaciu, atunci când venea vorba de mama lui



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Își dorește să mă viziteze la spital cu un buchet de flori.” Cine este bărbatul misterios cu care Dana Roba s-a afișat, în urmă cu scurt timp

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies