Dana Roba aruncă bomba despre Simina de la Puterea Dragostei: ”Mi-a spus că este însărcinată”

Dana Roba aruncă bomba despre Simina de la Puterea Dragostei: ”Mi-a spus că este însărcinată”
Dana Roba aruncă bomba despre Simina de la Puterea Dragostei: ”Mi-a spus că este însărcinată”

Simina, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” are parte de sentimente cât se poate de contradictorii pentru această perioadă a vieții ei.

Mai exact, Simina de la ”Puterea Dragostei” cu un ochi râde, cu altul plânge. Râde pentru că, potrivit unei cunoscute dive de Timișoara, ar fi însărcinată, dar plânge pentru că bărbatul alături de care a rămas gravidă a dispărut din viața ei, relația cu Alex Zănoagă fiind, acum, pare-se, istorie.

Cea care a obținut confirmarea că Simina este însărcinată este Dana Roba. De altfel, relația dintre cele două femei este una cât se poate de apropiată, Simina de la ”Puterea Dragostei” fiind timișoreancă, oraș în care Dana Roba practică meseria de make-up artist, fiind

una dintre cosmeticienele favorite ale vedetelor de pe malul Begăi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

”Mi-a spus că este însărcinată, iar eu am felicitat-o”, ne-a dezvăluit Dana Roba. Mai mult, tot Dana Roba ne-a dezvăluit că relația dintre Simina de la ”Puterea Dragostei” și Alex Zănoagă, fostul ei coleg de emisiune, este istorie.

”Lumea zvonește că s-au certat, iar eu cred asta, mai ales că nu mai au nicio fotografie împreună”, a mai explicat Dana Roba despre relația dintre Simina și Alex Zănoagă de la ”Puterea Dragostei”.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Simina de la ”Puterea Dragostei” și Alex Zănoagă își făceau declarații de iubire

Simina și Alex Zănoagă s-au întâlnit la ”Puterea Dragostei”, emisiunea moderată de Andreea Mantea, iar acolo au devenit un cuplu. S-au iubit în emisiune și au continuat relația și în afara show-ului, luând chiar decizia de a se muta împreună, la București. Culmea, Zilele trecute, pe un grup al fanilor emisiunii Puterea Dragostei a apărut o imagine cu Alex Zănoagă și Simina, iar tânăra părea a avea un ochi vânăt.

Imediat, unii au speculat că Simina ar fi fost bătută de Alex. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a luat foc și a făcut o serie de precizări cât se poate de clare!   ”Alex nu m-a atins niciodată, nici măcar nu îmi vorbește urât. Cu toții știți că eu nu accept să îmi vorbească un bărbat urât sau să mă lovească. Alex mă iubește și mă respectă, la fel fac și eu”, ne-a declarat Simina de la Puterea Dragostei.
”Suntem îndrăgostiți unul de altul, și chiar vreau să fim o familie. El este bărbatul potrivit pentru mine, nimeni altcineva, chiar vreau să avem copii împreună”, a mai spus Simina. Doar că, pare-se, cei doi s-au despărțit după ce au primit confirmarea că Simina de la ”Puterea Dragostei” a rămas însărcinată.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce mamă frumoasă are Andreea de la Puterea dragostei! Seamănă ca două picături de apă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies