Dana Rogoz nu a putut ascunde asta: ”Azi dimineaţă l-am simţit...Sunt enorm de fericită!”

Dana Rogoz nu a putut ascunde asta: ”Azi dimineaţă l-am simţit...Sunt enorm de fericită!”
Dana Rogoz nu a putut ascunde asta: ”Azi dimineaţă l-am simţit...Sunt enorm de fericită!”

Dana Rogoz a împlinit ieri 32 de ani, iar cu această ocazie a vorbit despre viaţa ei şi le-a dezvăluit fanilor cât este de fericită.


Are o familie frumoasă, o carieră solidă şi este sănătoasă. Toate acestea o fac pe Dana Rogoz exterm de fericită, după cum a mărturisit chiar pe blogul personal, scrie WOWbiz.ro.

"Vă scriu de la Stockholm, unde mă prinde aniversarea celor 32 de ani. De câteva zile trece prin mine un fior de bucurie, aşa, când nici nu mă aştept. Iar azi de dimineaţă l-am simţit în toată puterea lui.

Viaţă mea acum este “enorm de frumoasă” – aşa cum ar descrie Vlad maşinuţă preferată. Am o familie minunată, călătoresc, joc teatru, joc în filme, am un blog care e o oază de linişte şi bună dispoziţie, mai nou am şi o emisiune la radio, am prieteni extraordinari, am visuri măreţe, am curaj, sunt sănătoasă şi zâmbesc cu gura până la urechi, pentru că am senzaţia că viaţa urmează să îmi facă de acum înainte o mulţime de surprize frumoase.
Până atunci, mă bucur de tot.”,
a scris ea pe blogul personal.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Iulia Albu da de pamant cu Dana Rogoz: "Oare a spalat rochia inainte sa o poarte?"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies