Dana Rogoz și Radu Dragomir aniversează 7 ani de la căsătorie

Dana Rogoz și Radu Dragomir aniversează 7 ani de la căsătorie
Dana Rogoz și Radu Dragomir aniversează 7 ani de la căsătorie

Dana Rogoz avea 19 ani când a început relația cu Radu Dragomir, cu 18 ani mai mare decât ea. Puțini au crezut la început în povestea lor de dragoste, dar iată că celebrul cuplu sărbătorește 7 ani de la căsătorie.

Actrița a facut o mărturisire emoționantă cu ocazia aniversării.

La începutul relației cu maturul regizor Radu Dragomir, Dana avea doar 19 ani. Mulți au privit cu scepticism la început povestea lor de dragoste, convinși că diferența mult prea mare de vârstă va aduce sfârșitul idilei lor, dar iată că ei sunt mai fericiți ca niciodată. Ei au împreună un baiețel de cinci ani, Vlad pe care Dana îl alintă "#perfectulmeu" pe Instagram.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andreea Bănică a pozat fară machiaj. Cum au reacționat fanii artistei

Citeste si: Romanița Iovan, în costum de baie la 54 de ani. Află secretele ei

Citeste si: Un mod simplu și rapid prin care scapi de pistrui

"9 iulie 2012. Foarte fericiți și emoționați, am spus amândoi DA", a scris Dana Rogoz pe Instagram, la aniversarea a șapte ani de la cununia civilă, care a fost urmată de o nuntă ca în povești la Palatul Mogoșoaia.


Unde a fost cerută Dana Rogoz în căsătorie

"Radu nu avea dubii în privința răspunsului. Știa că merge la sigur. Dar voia totuși să fie pusă întrebarea, fix ca la carte, și să existe răspunsul, în mod oficial. După care să îmi pună inelul. Tot momentul cererii în căsătorie s-a petrecut în prima noastră rulotă, cumpărată de Radu special pentru a găzdui acest eveniment, dar și pentru viitoarea lună de miere. Parcase rulota în cel mai bun loc din Praga, cu cea mai frumoasă priveliște.

A scos inelul, a rostit întrebarea, am răspuns Da, ne-am îmbrățișat. Și am început să plângem, stând așa îmbrățișați, minute bune. A fost extrem de emoționant pentru amândoi, deși hotărârea o luasem fiecare cu mult timp înainte", a povestit Dana Rogoz despre momentul emoționant în care a fost cerută în căsătorie.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Un mod simplu și rapid prin care scapi de pistrui

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies