Dana Săvuică, invitată duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Dana Săvuică, invitată duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”
Dana Săvuică, invitată duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Dana Săvuică este invitata ediției de duminica aceasta a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D. În prezent, femeie de afaceri, Dana Savuică a fost unul dintre manechinele de elită ale României anilor ‘90, și prima femeie din țara noastră care a pozat în Playboy.

În anul 1996 a lansat prima școală de modele și, patru ani mai târziu, prima școală de dezvoltare personală de la noi din țară.  Vedeta spune despre ea ca a fost o “tocilară”,  în liceu  câștigând, timp de doi ani la rând, olimpiada națională de limbă engleză, cu 10 pe linie.  În vârstă de 53 de ani, Dana Săvuică este divorțată și are o fiică.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

                ”A fost apariția în Playboy cea mai bună decizie din cariera dumneavoastră?”, ”Cum poate face carieră o mamă?”, ”Cât de cuminte a trebuit să fiți ca să vă protejați tatăl?”, ”Cum v-ați ținut departe de scandaluri?”, ”Ce ați schimba din trecutul dumneavoastră?”, ”Pe cine ați bârfit ultima oară?”  ,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Dana Săvuică va trebui să răspundă duminică, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:30, numai la Kanal D.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies