Dana Savuica: "Nu mi-a venit sa cred ca pot sari pe un troller fara sa se sparga!"

Dana Savuica:
Dana Savuica: "Nu mi-a venit sa cred ca pot sari pe un troller fara sa se sparga!"

Miercuri seara, 24 iunie, s-a desfasurat pe terasa Grand Combo din Baneasa Shopping City a doua editie a conferintelor "Traieste Inteligent" sustinuta de Dana Savuica.

 

De aceasta data, vedeta a propus un eveniment de travel& style, intitulat "Descopera cum sa calatoresti cu stil". Cei peste 130 de invitati au avut ocazia sa asiste la consiliere de styling, impachetarea bagajelor pentru diferite destinatii de vacanta, prezentari de moda, primind sfaturi utile de la specialisti in domeniul modei, frumusetii si travelling-ului: Elena Bucur, reprezentant Samsonite; Norbert Matei Balan si Alina Pitilina, stilistii Baneasa Shopping City; Sanda Pandrea, Make-up artist salon de infrumusetare PATIO; Andrei Arineanu, trainerul pe Romania Schwarzkopf Professional; Ana Nechita Amelian, stilist Pretty Girl si Daniella Cristea; dr.
Alina Capatina, Medical Manager La Roche Posay; Silvana Stanciu, specialist “Luxury Travel” al celei mai puternice agentii de turism din Romania, Perfect Tour, Cristian Stan- site-ul travelforsenses.com, si Florin Voica, Presedintele Asociatiei Sommelierilor din Romania.
Printre vedetele prezente s-au numarat: Cristina Cioran, Simona Patruleasa, Ilinca Obadescu, Maria Andrei, dar si Amalia Enache, a carei zi de nastere a fost sarbatorita de curand.
Cristina Cioran a purtat un turban in tendintele verii 2015!
Dupa ce si-a petrecut mult timp in conditii vitrege, Cristina
Cioran, la invitatia Danei Savuica s-a lasat in mainile stilistei Ana Nechita Amelian, care i-a realizat un turban potrivit pentru o vacanta pe malul marii.
Se poarta bronzul sidefiu, iar coafura este in stil wet look si light waves
Cunoscuta pentru vacantele exotice de care s-a bucurat de-a lungul timpului, Dana Savuica a dorit sa ofere invitatilor sai informatii despre felul in care isi organizeaza orice calatorie: "Obisnuiesc sa ma documentez despre destinatiile pe care vreau sa le vizitez si citesc despre experienta altora pe bloguri si site-uri cum
este travelforsenses.com. Apoi aleg o agentie de turism de incredere pentru a-mi pregati pas cu pas tot sejurul. Urmeaza organizarea bagajelor, a hainelor potrivite pentru zilele toride si serile romantice, cum le impachetez, cate iau la mine, astfel incat sa intre intr-o singura valiza care sa aiba toate caracteristicile unui bagaj de calitate, rezistent, incapator si bineinteles sa fie si in ton cu moda. Costumele de baie sunt un must have, apoi cremele de protectie solara si bineinteles, sandalele si accesoriile.
Sa nu uitam totusi ca soarele, benefic in mare parte, poate fi si un dusman de temut. De aceea, chiar daca din fiecare vacanta ne dorim sa ne intoarcem aramii, sa o facem
inteligent: folosind produse de fotoprotectie potrivite, adaptate tipului nostru de piele.", a declarat vedeta.
Prezentari de moda la apus de soare si la lumina lumanarilor
In cadrul evenimentului au avut loc si doua prezentari de moda: "Anul acesta se poarta pattern-urile florale, culorile vii, materialele vaporoase, iar tinutele propuse de Pretty-Girl si Daniella Cristea,
accesoriile fantezie Meli Melo, pantofii Hispanitas si Aldo sunt recomandarea mea pentru acest sezon estival. Pornind de la frumoasa capitala a carui nume se regaseste in cadrul numelui brand-ului, Meli Melo si-a gasit inspiratia pentru o colectie diafana, feminina si retro:
La Parisienne. Intregul sezon toamna-iarna 2015 va pastra un aer parizian, asadar, pregateste-te pentru un sezon la vie est belle!" a adaugat vedeta.

De aceasta data, vedeta a propus un eveniment de travel& style, intitulat "Descopera cum sa calatoresti cu stil".

Cei peste 130 de invitati au avut ocazia sa asiste la consiliere de styling, impachetarea bagajelor pentru diferite destinatii de vacanta, prezentari de moda, primind sfaturi utile de la specialisti in domeniul modei, frumusetii si travelling-ului: Elena Bucur, reprezentant Samsonite; Norbert Matei Balan si Alina Pitilina, stilistii Baneasa Shopping City; Sanda Pandrea, Make-up artist salon de infrumusetare PATIO; Andrei Arineanu, trainerul pe Romania Schwarzkopf Professional; Ana Nechita Amelian, stilist Pretty Girl si Daniella Cristea; dr.
Alina Capatina, Medical Manager La Roche Posay; Silvana Stanciu, specialist “Luxury Travel” al celei mai puternice agentii de turism din Romania, Perfect Tour, Cristian Stan- site-ul travelforsenses.com, si Florin Voica, Presedintele Asociatiei Sommelierilor din Romania.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro



Printre vedetele prezente s-au numarat: Cristina Cioran, Simona Patruleasa, Ilinca Obadescu, Maria Andrei, dar si Amalia Enache, a carei zi de nastere a fost sarbatorita de curand. 

Cristina Cioran a purtat un turban in tendintele verii 2015!

Dupa ce si-a petrecut mult timp in conditii vitrege, Cristina Cioran, la invitatia Danei Savuica s-a lasat in mainile stilistei Ana Nechita Amelian, care i-a realizat un turban potrivit pentru o vacanta pe malul marii.



Se poarta bronzul sidefiu, iar coafura este in stil wet look si light waves


Cunoscuta pentru vacantele exotice de care s-a bucurat de-a lungul timpului, Dana Savuica a dorit sa ofere invitatilor sai informatii despre felul in care isi organizeaza orice calatorie: "Obisnuiesc sa ma documentez despre destinatiile pe care vreau sa le vizitez si citesc despre experienta altora pe bloguri si site-uri cum este travelforsenses.com. Apoi aleg o agentie de turism de incredere pentru a-mi pregati pas cu pas tot sejurul. Urmeaza organizarea bagajelor, a hainelor potrivite pentru zilele toride si serile romantice, cum le impachetez, cate iau la mine, astfel incat sa intre intr-o singura valiza care sa aiba toate caracteristicile unui bagaj de calitate, rezistent, incapator si bineinteles sa fie si in ton cu moda. Costumele de baie sunt un must have, apoi cremele de protectie solara si bineinteles, sandalele si accesoriile. Sa nu uitam totusi ca soarele, benefic in mare parte, poate fi si un dusman de temut. De aceea, chiar daca din fiecare vacanta ne dorim sa ne intoarcem aramii, sa o faceminteligent: folosind produse de fotoprotectie potrivite, adaptate tipului nostru de piele.", a declarat vedeta.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Prezentari de moda la apus de soare si la lumina lumanarilor

In cadrul evenimentului au avut loc si doua prezentari de moda: "Anul acesta se poarta pattern-urile florale, culorile vii, materialele vaporoase, iar tinutele propuse de Pretty-Girl si Daniella Cristea, accesoriile fantezie Meli Melo, pantofii Hispanitas si Aldo sunt recomandarea mea pentru acest sezon estival. Pornind de la frumoasa capitala a carui nume se regaseste in cadrul numelui brand-ului, Meli Melo si-a gasit inspiratia pentru o colectie diafana, feminina si retro:La Parisienne. Intregul sezon toamna-iarna 2015 va pastra un aer parizian, asadar, pregateste-te pentru un sezon la vie est belle!" a adaugat vedeta.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies