Dani Oţil, afirmaţie neaşteptată la emisiunea pe care o prezintă alături de Răzvan Simion: "Am doi copii"

Dani Oţil, afirmaţie neaşteptată la emisiunea pe care o prezintă alături de Răzvan Simion:
Dani Oţil, afirmaţie neaşteptată la emisiunea pe care o prezintă alături de Răzvan Simion: "Am doi copii"

Dani Oţil şi-a lăsat colegii fără cuvinte după ce a spus, în plină emisiune, că are doi copii.

Dani Oţil este căsătorit şi are un băieţel minunat. Gabriela Prisăcariu este superba blondă care l-a cucerit pe prezentatorul tv după o perioadă de câţiva ani în care acesta nu a avut nicio relaţie oficială.

Dani Oţil, afirmaţie surprinzătoare în direct

Ei bine, recent, în stilul lui caracteristic, omul de televiziune a reuşit să-şi pună fanii pe jar din nou. În emisiunea pe care o moderează alături de Răzvan Simion, protagonistul nostru a făcut o afirmaţie surprinzătoare: "„Acum 14 ani nici nu aveam voie să mestesc gumă.

Am doi copii, oamenii au crescut alături de noi. Nu e o emisiunea așa...", a spus Dani cu zâmbetul pe buze, inducându-i pe toţi în eroare.

Citeste si: Cum a reacționat Dani Oțil când a observat că Bendeac nu-și poate lua ochii de la Gabriela Prisăcariu, în timpul unui roast. I-a atras imediat atenția: "Simt acea privire"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Dani Oţil, mesaj despre soţia lui după ce aceasta a spus, pe sticlă, că Mihaela Rădulescu e "bunicuţa de la Monaco"

Soţia lui Dani, Gabriela, a fost protagonista unui moment controversat care a generat o sumedenie de reacţii în mediul online. Aceasta a participat la o emisiune de umor şi i-a făct roast-ul partenerului ei de viaţă. Ei bine, în cadrul momentului respectiv, frumoasa blondă a "înţepat-o" şi pe fosta iubită a lui Dani, numind-o pe vedeta tv "bunicuţă".

Gluma nu a fost înţeleasă, însă, de toate telespectatoarele, soţia lui Dani primind mai multe mesaje dure pe instagram. Totuşi, tânăra a trecut totul cu vederea, mai ales că a avut parte de o susţinere puternică.

Citeste si: „Dani știe de idila noastră”. Gabriela Prisăcariu, dezvăluire neașteptată despre Cătălin Botezatu

Puteam sa vad textul înainte, dar m-am abținut.

Gabriela putea să se bâlbâie, sa rateze măcar un punchline, pt ca nu a vorbit in viața ei la microfon pe scena. Iar ziceau unii ca e doar frumoasă. Se puteau întâmpla multe… Si totuși… Am rămas impresionat.

Nu zic mai mult. Toată lumea știe ca eu nu laud pe nimeni si nu fac complimente… Daaaaar…..  ”, a scris prezentatorul tv după participarea soţiei lui la o cunoscută emisiune de umor.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies