Dani Oțil, certat de Gabriela Prisăcariu în public. Ce s-a întâmplat

Gabriela Prisacariu și Dani Oțil
Gabriela Prisacariu a devenit mama în 2021

Dani Oțil a fost lăsat cu copilul, iar soția sa a avut o reacție neașteptată. Ce i-a transmis în mediul online.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de iubire, iar de câteva luni viața celor doi s-a schimbat complet.

Aceștia se ocupă de micuțul lor, Luca Tiago, în funcție de timpul pe care îl au la dispoziție, însă sunt în căutarea unei bone.

Prezentatorul este dedicat în creșterea copilului și petrece pe cât de mult timp posibil cu acesta.

Recent, Gabriela a rămas surprinsă când a văzut ce îl învăța Dani Oțil pe copilul lor.

Citeste si: Dani Oțil, detalii intime despre relația cu Anna Lesko! Prezentatorul a recunoscut ce s-a întâmplat: „I-am făcut altar. Ea îmi aducea ciorapi, chiloți”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Dani Oțil a început să-l lase pe cel mic să urce scările, fiind atent să nu se întâmple un incident neplăcut. Însă, Gabriela Prisăcariu a sosit acasă în acel moment și i-a și filmat pe cei doi.

Dani Otil si copilul
Dani Otil si copilul[Sursa foto: Instagram]

”Eu nu știu dacă să mă bucur că văd lucrul ăsta, sincer. Tati, eu te las să ai grijă de el și tu ce faci?”, a spus Gabriela amuzată.

Motivul pentru care Gabriela Prisăcariu nu vrea să mai posteze nimic cu fiul ei

Soția lui Dani Oțil a susținut  că nu ar mai trebui să arate nimic cu copilul lor în mediul online.

Citeste si: Gabriela Prisăcariu, cea mai provocatoare fotografie în costum de baie. Soția lui Oțil a încins spiritele pe Instagram

„Jur că mă gândesc serios să nu mai postez nimic ce ține de bebeluș pentru că, cumva, toate mămicile de aici care mă urmăresc și teoretic și cele care nu mă

urmăresc știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm. Pentru că da, nu facem nimic de capul nostru, am ales să îi dau bebelușului ou întreg, da, am ales să îi dau nuci, caju, alune, da, pentru că așa scade riscul ca el să facă mai târziu alergii.

Dacă vă convine e bine, dacă nu, la fel de bine. Voi faceți ce este mai bine pentru bebeluțul vostru și cum considerați voi.

Doamne ferește! Mă gândesc serios să nu mai postez nimic ce ține de el și pe urmă să primesc mesaje de genul: de ce nu mai postați, vreți să faceți bani cu el sau mai știu eu ce mesaje primeam la început, când nu îi arătam fața și când nu postam nimic legat de el”, a spus Gabriela Prisăcariu pe pagina de Instagram.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Gabriela Prisăcariu nu va mai posta nimic despre bebelușul ei! Ce a enervat-o pe soția lui Dani Oțil: „ Dacă vă convine e bine, dacă nu, la fel de bine!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies