Dani Oțil, PRIMA imagine alături de noua iubită: „În sfârşit, lumea credea că ţii doliu după Mihaela!”

Dani Oțil, PRIMA imagine alături de noua iubită: „În sfârşit, lumea credea că ţii doliu după Mihaela!”
Dani Oțil, PRIMA imagine alături de noua iubită: „În sfârşit, lumea credea că ţii doliu după Mihaela!”

Dani Oțil și „Miss Funduleț” s-au fotografiat împreună.

După ce a încercat ani de zile să păstreze o discreție totală cu privire la viața sa personală, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu nu se mai ascund. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar în urmă cu puțin timp au și postat prima lor fotografie împreună pe rețelele de socializare.

Prezentatorul TV pare împlinit alături de noua iubită și este prima femeie cu care se afișează, după despărțirea de Mihaela Rădulescu, cea cu care s-a iubit timp de câțiva ani.

„Miss Funduleț”, așa cum a fost numită de presă, a postat pe pagina sa de socializare o imagine inedită. Fotomodelul, îmbrăcat într-o rochie roșie, îl strânge în brațe pe Dani Oțil, care este extrem de încântat de această ipostază, mai ales că se află și la bustul gol lângă partenera sa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Sunteți frumoși împreună!!! ❤️ În sfârșit Dani și-a găsit jumătatea!” „Minunați!”, „Sunteți superbi amândoi” – au comentat fanii, în timp ce una dintre admiratoarele lui Oțil a conchis cu tristețe: „Deci nu a fost glumă… Dani e luat!”, au fost câteva dintre mesajele postate de admiratorii cuplului.

Acum câteva zile, Dani a postat, la rândul său, o fotografie,  iar fanii au făcut referire la fosta iubită, Mihaela Rădulescu.

„În sfârşit, lumea credea că ţii doliu după Mihaela!”, a fost mesajul postat.

Bărbații caută în general femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumatatea și nici nu caut. Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gandit că sunt și frumoasă și mai am și ceva în cap, asa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, spunea Gabriela despre bărbați în urmă cu ceva timp.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Katy Parry și Orlando Bloom se pregatesc de nuntă. Au stabilit data marelui eveniment

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen Günay în serialul „Tablou de familie”! Iată cu cine este căsătorit carismaticul actor și cum a fost surprins în compania soției sale

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies