Dani Oţil, reacţie neaşteptată după roast-ul pe care i l-a făcut soţia lui: "Nu zic mai mult"

Dani Otil si Gabriela Prisacariu
Dani Otil si Gabriela Prisacariu formeaza un cuplu frumos si solid

Dani Oţil a postat un mesaj interesant despre momentul controversat al soţiei sale la o emisiune de umor.

Gabriela Prisăcariu a primit o sumedenie de complimente, dar şi critici după apariţia ei la o emisiune de umor în cadrul căreia şi-a luat la "roast" soţul. Ironiile la adresa Mihaelei Rădulescu au făcut deliciul presei, dar i-au atras frumoasei blonde şi comentarii negative.

Dani Oţil şi-a lăudat soţia: "Am rămas impresionat"

Mulţi urmăritori ai acesteia au considerat înţepăturile la adresa fostei lui Dani mult prea dure şi au atacat-o pe Gabriela în mediul online.

Cel mai mare susţinător al ei a fost, însă, chiar Dani Oţil care, contrar obiceiului său, după cum a şi menţionat, şi-a lăudat partenera de viaţă pentru prestaţia de pe scenă.

Citeste si: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au divorțat?: „Știu, aș fi vrut”

Puteam sa vad textul înainte, dar m-am abținut. Gabriela putea să se bâlbâie, sa rateze măcar un punchline, pt ca nu a vorbit in viața ei la microfon pe scena.

Iar ziceau unii ca e doar frumoasă. Se puteau întâmpla multe… Si totuși… Am rămas impresionat. Nu zic mai mult. Toată lumea știe ca eu nu laud pe nimeni si nu fac complimente… Daaaaar….. ”, a scris prezentatorul tv.

Dani Otil, Mihaela Radulescu si Gabriela Prisacariu
Dani Otil este căsătorit, in prezent, cu Gabriela Prisacariu si a avut o relatie de lunga durata cu Mihaela Radulescu[Sursa foto: Instagram]

Gabriela Prisăcariu a fost criticată în mediul online după remarcile la adresa Mihaelei Rădulescu

Imediat după apariţia pe scena emisiunii de umor, contul de Instagram al Gabrielei a fost "asaltat" de mesaje acide. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Dacă aș fi fost în locul tău, n-aș fi avut curaj să zic ceva de Mihaela Rădulescu. Uită-te la tine și uită-te la ea  ”, este alt mesaj usturător.

”  Nu știe nimeni cine e sau cu ce se ocupă.

E nevasta lui Dani. Urât să vorbești așa  ”, sunt reacțiile internauților după participarea Gabrielei Prisăcariu la o emisiune de umor.

Citeste si: Cum a reacționat Dani Oțil când a observat că Bendeac nu-și poate lua ochii de la Gabriela Prisăcariu, în timpul unui roast. I-a atras imediat atenția: "Simt acea privire"

Ce penibilă ești! N-ai făcut nimic important în viața ta.

Doar te-ai măritat cu Dani. Habar n-avem ce a găsit la tine. O ”glumă” mai proastă nu am auzit. Se vede că ești tare frustrată. Așa tânără cum ești  ”, este mesajul pe care Gabriela Prisăcariu l-a primit de la o doamnă care cândva o aprecia, potrivit  wowbiz.ro

 

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies