Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu nu au găsit un nume pentru bebelușul lor: „Nu mă mai întrebaţi...”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu nu au ales un nume pentru bebelușul lor și s-au hotărât să-i pună doar o poreclă.

Prezentatorul TV Dani Oțil și soția sa, Gabriela Prisăcariu, sunt pe cale să devină părinți în luna septembrie, dar nici până în acest moment nu au reușit să găsească un nume potrivit pentru băiețelul lor.

Viitoarea mămică a recunoscut pe Instagram că are nevoie de câteva sfaturi de la fanii ei pentru a alege un nume, căci până acum copilul are doar o poreclă haioasă.

Citeste si:|| 2 august 2021|| Horoscop zilnic luni. O zodie primeşte o veste minunată!

Cei doi au postat nenumărate imagini cu pregătirile pentru venirea pe lume a micuțului, însă nu știu ce nume să-i pună, așa că folosesc o poreclă.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Nu mă mai întrebați ce nume o să aibă bebelușul, pentru că habar nu avem. Suntem niște părinți praf, dacă aveți sugestii le aștept, poate mă mai inspir. În schimb, porecla lui, încă de când am rămas însărcinată, este Cârcel, pentru că eu nu am avut niciodată cârcei. Iar după cârcelul de azi dimineață, de la ora șase, mă gândesc serios să îi pun numele Cârcel. Ce, ce are?”, a spus aceasta pe contul ei de Instagram.

Gabriela Prisăcariu a povestit urmăritorilor ce i s-a întâmplat într-o dimineață: „Că tot mă lăudam eu ce bine dorm, ei bine de trei nopți canapeaua este cea mai bună prietenă a mea. De dimineață, pe la ora 6, m-a luat un cârcel, am crezut că nasc direct. În rest, e frumos să fiu însărcinată în luna a opta, îmi place mult!”.

Citeste si: Marisa Paloma, fosta câștigătoare Bravo, ai stil!, însărcinată pentru prima oară? Cum s-a dat de gol vedeta

Dani Oțil a experimentat perioada sarcinii: „Dedic acest filmuleț tuturor bărbaților care sunt tătici”

Prezentatorul TV a fost provocat de către Gabriela să facă toate activitățile zilnice pe care trebuie să le facă o femeie însărcinată, asta în timp ce avea legat un pepene de 11 kilograme pe abdomen.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil[Sursa foto: Instagram]

Experimentul celor doi a fost postat pe Instagram și a stârnit nenumărate reacții de la fani.

Citeste si: Paris Hilton este însărcinată pentru prima dată? Vedeta neagă informațiile

„Dedic acest filmuleț tuturor gravidelor care mă vor înțelege, dar și bărbaților care sunt tătici și care ar trebui să știe că orice vorbă aruncată din greșeală se poate întoarce împotriva lor.

Am avut curajul și nesăbuința să-i zic Gabrielei că nu pare că are o burtă mare și grea. Și din acest motiv m-a pus să port un pepene toată ziua, la toate activitățile mele. Pepenele are aproximativ 11 kilograme. Astăzi va trebui să facem activitățile normale ale unei gravide”, a spus Dani Oțil.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Bianca Drăgușanu refuză participarea la Survivor România: ”Nici pentru 100.000 euro pe zi”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies