Daniel de la Puterea Dragostei a explicat de ce nu vrea o relaţie cu Raluca Marina! Fostul concurent a spus adevărul despre legătura lor

Daniel de la Puterea Dragostei a explicat de ce nu vrea o relaţie cu Raluca Marina! Fostul concurent a spus adevărul despre legătura lor
Daniel de la Puterea Dragostei a explicat de ce nu vrea o relaţie cu Raluca Marina! Fostul concurent a spus adevărul despre legătura lor

Daniel Manea de la Puterea Dragostei a vorbit despre relaţia specială pe care o are cu Raluca Marina. Ea e îndrăgostită de el, el nu vrea să îi fie mai mult decât bun prieten.

Invitat în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, Daniel, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a comentat relaţia specială cu Raluca Marina.

Daniel a urmărit imaginile în care Raluca Marina plânge când află de eliminarea lui.

Citeste si: Scandal de proporții la ”Puterea Dragostei”! Roxana și Adrian s-au certat ca la ușa cortului. S-au adus injurii grave

"Mă răscolesc imaginile astea, dar eu am fost mult mai relaxat. Îmi pare rău pentru ce simte Marina. E un copil inocent, pur, se vede în ochii ei totul. E o respingere! Dar ea parte din sufletul meu! Am câştigat un om. Ne vom căuta, dar nu îmi voi schimba atitudinea. Nu mă simt în stare să am o relaţie cu Marina. Nu mă văd într-un cuplu cu Marina.

Marina mai are multe de învăţat!", a explicat el.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De ce nu vrea Daniel Manea o relaţie cu Raluca Marina

De ce nu vrea Daniel să aibă o relaţie cu Raluca Marina a spus chiar el, azi, la Teo Show.

"Eu nu am timp să mă ocup de Marina. Am eu multe lipsuri şi trebuie să mă ocup de mine. Nu aveam cum s-o resping pe Marina. Crede cineva că ar putea să o facă? Marina nu e o femeie, e o fetiţă care vrea să devină femeie. Are probleme. O ţin un pic cu picioarele pe pământ. Când are o nelămurire, Marina îmi spune, stăm de vorbă!"

Citeste si: HOROSCOP lunar februarie 2019. Ultima lună din 2019 fără nicio planetă retrogradă! Plus 5 mari planete schimbă zodia! Esti pregătit pentru aceasta forță?

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mama Ralucăi Marina nu îl învinovăţeşte pe Daniel că fiica ei suferă. Contactată telefonic de un reporter de la Teo Show, mama tinerei concurente de la Puterea Dragostei a făcut declaraţii despre relaţia specială dintre Raluca Marina şi Daniel.

"A îndrăgostit-o, dar nu a fost nimic intenţionat. El nu e vinovat de nimic. Era normal ca la vârsta ei să se îndrăgostească de un bărbat matur care i-a acordat atenţie.

Maturitatea lui şi inocenţa ei ar forma un cuplu fericit. Dacă ea vrea şi simte, eu nu o să fiu cu nimic împotrivă. Mi se rupe sufletul, dar ce pot să-i fac?", a spus mama Marinei la Teo Show.

Daniel Manea nu vrea să se întoarcă în casa Puterea Dragostei

"Nu aş schimba nimic din ce am făcut acolo. Aş schimba ce s-a întâmplat după plecarea mea.

S-a sărit calul, lucrurile au luat o întorsătură urâtă. Aş vrea să pot corecta ce se întâmplă acum în casă. Dacă eram acolo, m-ar fi deranjat, aş fi vrut să le schimb. Aşa, fiecare trăieşte cum vrea. Eu nu fac educaţie nimănui", a mai declarat Daniel la Kanal D.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Vortexul polar a lovit din plin! Temperaturi de până la minus 50 de grade Celsius!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies