Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania, s-a despărțit de iubită, după ce i-a oferit inelul

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania, s-a despărțit de iubită, după ce i-a oferit inelul
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania, s-a despărțit de iubită, după ce i-a oferit inelul

Daniel Pavel a anunțat despărțirea de logodnica sa, Marina, printr-un mesaj emoționant.

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului fenomen Survivor România, a câștigat inimile telespectatorilor după ce a moderat cu succes cel de-al doilea sezon al emisiunii. După revenirea în țară, Daniel Pavel a continuat să țină legătura cu admiratorii săi prin intermediul rețelelor de socializare, împărtășind adesea experiențele sale cu internauții.

De această dată, prezentatorul i-a surprins pe urmăritorii săi cu o veste de-a dreptul neașteptată. Deși toată lumea credea că urmează să bată clopote de nuntă, întrucât Daniel Pavel îi ceruse mâna iubitei sale, Marina, se pare că cei doi au ales să meargă pe drumuri separate.

Daniel Pavel a făcut declarații emoționante despre povestea de dragoste trăită alături de Marina, acestea fiind prezentate în exclusivitate de wowbiz.ro.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania, s-a despărțit de iubită, după ce i-a oferit inelul

„Priorități si opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina si pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche.

Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri.

Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amandoi o mare de experiențe, emoții și amintiri comune, care ne-au îmbogățit viața amândurora.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit nevoia de a vă împărtăși această realitate.

Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru ca amândoi dorim ca acest subiect atât de personal să rămână astfel”,  este anunțul făcut de prezentatorul Survivor România 2021. 

Citeste si: Daniel Pavel, adevărul despre Zanni, câștigătorul Survivor România 2021

Cine este Daniel Pavel, prezentatorul show-ului fenomen Survivor România 2021

Daniel Pavel a fost moderatorul celui de-al doilea sezon al show-ului de supraviețuire, fiind îndrăgit atât de concurenți, cât și de publicul larg din România.

Daniel Pavel activează de mai bine de 12 ani în presă, fapt care i-a fost de mare ajutor în Republica Dominicană. Pasiunea pentru sport și talentul de orator l-au adus pe moderatorul Survivor în punctul în care acesta și-a dorit. De asemenea, Daniel Pavel a lucrat o bună perioadă de timp ca ofițer de marină comercială, însă acesta a ales să valorifice pasiunea pentru radio și televiziune.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania, s-a despărțit de iubită, după ce i-a oferit inelul

„Pentru mine, Survivor România reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc.

Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși. Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, așa cum s-au obișnuit, oameni cu o ambiție și o determinare ieșite din comun. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a declarat Daniel Pavel.

Citeste si: Daniel Pavel îi ia apărarea lui Sorin Pușcașu de la Survivor România: „Nu am înțeles volumul de hate”



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies