Daniel Pavel vorbește despre ritualurile pe care le are la Survivor România: „Două lucruri fac"

daniel pavel survivor 2021
Daniel Pavel vorbește despre ritualurile pe care le are la Survivor România

Daniel Pavel a dezvăluit ce ritualuri are în fiecare zi la Survivor România 2021, dar vorbește și despre conflictul dintre Ștefan Ciuculescu și Culiță Sterp.

Daniel Pavel se află de cinci luni în Republica Dominicană, acolo unde prezintă emisiunea Survivor România. Prezentatorul susține că are câteva ritualuri de care ține cont în fiecare zi.

Daniel Pavel vorbește despre ritualurile pe care le are la Survivor România

Daniel Pavel a mărturisit că în fiecare dimineață își face rugăciunea, dar apelea și la sport pentru a se menține în formă. Astfel, prezentatorul de la Survivor România face 100 de flotări zilnic.

„Două lucruri fac – e o rugăciune de la muntele Athos, foarte simplă, o avem și noi în România: Doamne Iisuse Hristoase, fiul Lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul și bag 100 de flotări. Deci, rugăciune, flotări și apoi discuțiile cu echipa de producție", a declarat Daniel Pavel.

Citeste si: TOTUL despre cine a fost Violeta Andrei| Actrița care a făcut-o geloasă pe Elena Ceaușescu

daniel pavel prezentator
Daniel Pavel a făcut câteva dezvăluiri din culisele show-ului de la Kanal D[Sursa foto: Instagram Daniel Pavel]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Daniel Pavel a încercat să liniștească apele atunci când s-a pornit conflictul dintre Ștefan Ciuculescu și Culiță Sterp, însă uneori concurenții nu mai pot suporta greutățile din Republica Dominicană și izbucnesc.

Citeste si: Adriana și Cristian Comănici, noul cuplu de la Puterea Dragostei?!

„Se duce acul indicator către zona de avarie de multe ori, însă ei se liniștesc, ei sunt și niște personalități puternice și atunci e limpede că vor ajunge… Însă, acolo, acolo este o chestie și de orgoliu profesional, pentru că amândoi sunt fotbaliști foarte buni.

La Survivor, însă, nu este despre fotbal, nu este nici măcar despre sport și este acolo dorință, pentru că trebuie spusă acasă, de a intra pe traseu. 

De la asta a plecat, nicidecum băieții nu s-au dat înapoi să aducă ei punctul. Și-au spus lucruri, s-au spus lucruri ca pe stadioane, s-au ponderat, însă Ștefan a simțit nevoia să mai continue. Ștefan s-a îndreptat către Zanni, Sebastian a simțit nevoia să protejeze", a precizat Daniel Pavel.

daniel pavel declaratii survivor romania
Daniel Pavel a dezvăluit ce ritualuri are în fiecare zi în Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram Daniel Pavel]

Daniel Pavel a mărturisit și motivul pentru care s-a mutat în Austria și a dorit să-și părăsească țara natală.

„Locuiesc de 5 ani acolo și am plecat din România pentru lansarea unui proiect media, deopotrivă inedit, dar și cu presiune mare de implementare – primul radio live de cumpărături din România. Proiectul a presupus prezența mea, ca redactor-șef, full time, la Viena. Am adus acolo o echipă de specialiști media din România pentru a lucra alături de colegi internaționali, austrieci, germani, italieni și cehi, care făceau de câțiva ani același tip de proiect pentru țările lor", spune Daniel Pavel.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Jador de la Survivor România se iubește cu nepoata Elenei Merișoreanu?!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies