Daniela Crudu a fost mutilată! Bătaia primită îi va lăsa urme pe viață

Daniela Crudu a fost mutilată! Bătaia primită îi va lăsa urme pe viață
Daniela Crudu a fost mutilată! Bătaia primită îi va lăsa urme pe viață

Daniela Crudu, una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc, a trecut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, printr-un adevărat coșmar, ea fiind mutilată de cei care au agresat-o.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un incident șocant a zguduit lumea bună a Capitalei, Daniela Crudu fiind victima unui eveniment înfiorător. Mai exact, Daniela Crudu a ajuns la Urgente, la Spitalul Universitar din Capitală, desfigurată în urma unei agresiuni.

Citeste si: Daniela Crudu, bătută cu sălbăticie! Vedeta a fost călcată în picioare! Exclusiv

Citeste si: Cum arăta Daniela Crudu înainte să își facă operațiile estetice, pe vremea când era blondă

Cu mâinile și picioarele făcute praf, bătută cu sălbăticie, Daniela Crudu a ajuns, de Urgență, la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Universitar din Capitală, vedeta fiind, fără îndoială, agresată în timpul nopții. Culmea, ea fusese, până să ajungă la Urgențe, la un eveniment într-un restaurant de lux din București, alături de cea mai bună prietenă ale sale, Mădălina Pamfile. Acolo, Daniela Crudu, conform postările ei de pe Instagram, a avut parte de o seară cât se poate de plăcută, cu muzică și dans.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Conform surselor noastre, starea Daneilei Crudu nu este deloc una bună, cu atât mai mutl cu cât vedeta și-a câștigat, până acum, banii din imaginea impecabilă pe care a afișat-o de fiecare dată. Mai mult, o împătimită a operațiilor estetice, Daniela Crudu și-a ”refăcut” fața anul trecut, ea refuzând să mai participe la un reality-show de supraviețuire când a văzut că își pun e în pericol figura angelică.

Acum însă, ajunsă la Urgențe, Daniela Crudu a fost diagnosticată de medici cu mai multe probleme, chiar dacă, în fapt, doctorii de la Urgențe nu au întâmpinat probleme pentru a o stabiliza. Astfel, după bătaia încasată, Daniela Crudu are un traumatism cranio-facial, entorsă de gleznă și o fractură de piramidă nazală, aceasta din urmă necesitând și o operație.

Momentan, pare-se, Daniela Crudu nu a dat niciun fel de detalii cu privire la agresorii ei, dar se bănuiește ca ar fi implicată o răzbunare, ea fiind, probabil, victima unei relații eșuate care a

dus la agresiunea cu pricina.

 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Daniela Crudu, solicitată pentru pictoriale fierbinți

Cu toate acestea, Daniela Crudu nu este deloc ”ieftină” când vine vorba să își împrumute imaginea, cu atât mai mult cu cât a investit, la rândul ei, sume serioase în remodelarea cororală, fie că este vorba de operații estetice sau banalele tratamente de înfrumusețare.

Daniela Crudu este solicitată, cât de des se poate, pentru a face tot felul de ședințe foto, care mai de care mai sexy.

Dezinhibată din cale afară, Cruduța nu refuză nimic, ea făcându-și timp pentru fiecare contract, pentru fiecare ședință foto. Cuminte din cale afară, în momentul în care negociază contractul, Cruduța cere sume uriașe de bani pentru ședința foto, dar, ajunsă în fața fotografului, fosta asistentă TV acceptă să pozeze în ipostaze mai sexy chiar și decât pictorialele din Playboy pe care le-a realizat cu ani buni în urmă. ”Daniela Crudu este, la ora actuală, cea mai scumpă vedetă pentru ședințele foto în lenjerie intimă.
E adevărat, nu e deloc inhibată, satisface toate cerințele celui care o plătește. Dar, în fapt, fiecare fotografie care apare cu ea costă în jur de 100 de euro”
, spun amicii frumoasei Daniela Crudu.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Eveniment MEMORABIL pentru Daniela Crudu! Aceasta este singura ţinută pentru care a primit notă de "trecere" de la Iulia Albu! "Saltul făcut este fabulos"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies