Daniela Crudu a vorbit despre căsătorie! "Și un gagic de-al meu dacă mă stresa prea tare, schimbam cartela! Marș!"

Daniela Crudu in rochie sexy
Daniela Crudu in rochie sexy

Cruduța nu mai vrea să se căsătorească și consideră a că a pierdut mult timp din viața ei!

Daniela Crudu este sarea și piperul din lumea showbiz-ului nostru autohton. Invitată într-un interviu live in mediul online, Daniela a mărturisit lucruri pe care nu le-a mai menționat până acum mai ales după bătaia pe care a primit-o de la fostul iubit croat, Sego Dubravko. În primăvara acestul an toate ziarele titrau despre ea că fost bătută atât de tare că a avut nevoie de internare în spital și în urmă acestor lovituri a trebuit să facă o serie de operații estetice pentru a-și reface fața.

Daniela Crudu a vorbit despre căsătorie
Daniela Crudu a vorbit despre căsătorie[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cel mai nou cuplu din showbiz, în vacanță pe yacht! Daniela Crudu și Gabi Bădălău, vacanță romantică în doi

Sego Dubravko, un cunoscut om de afaceri în Zagreb a cărei avere se ridică la peste 6 milioane de euro, a avut cu Daniela Crudu o relație de un an și jumătate. După o noapte de beție în club și gelos din fire, i-a aplicat o corecție fizică Danielei în mașină.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

După o relație extrem de tumultoasă, Daniela Crudu vorbește sincer despre căsătorie!

Întrebată de reporter când o să se căsătoarească, Daniela a precizat: Nu vreau să mă mărit! Sincer nu mai am chef, mi s-a luat..

Am vrut pentru că am avut o relație de un an și jumătate cu un croat. Am stat eu cu un băiat care nu era român și voiam ceva mai serios și acum nu mai vreau! Vreau să îmi trăiesc viața pentru că am pierdut timpul!

Daniela Crudu
Daniela Crudu a vorbit despre fosta relație[Sursa foto: Instagram]


Vorbeam în engleză cu el, doar că din punct de vedere gramatical eu nu ziceam foarte bine! Și era chiar serioasă treaba și apoi ne-am despărțit! Și la el s-a întâmplat o “neîntâmplată”, la club toată lumea voia să facă poze cu mine și mi-a făcut scandal
și ne-am despărțit! El era prea gelos și mă ținea asa... și eu un an și jumătate am stat numai plecată. Am pierdut contacte, tot iar… Am stat numai la Kiev că acolo locuia el. Mi-am pierdut contactele cu toată lumea și nu am mai vorbit cu nimeni. Am schimbat multe numere de telefon pentru îmi permit și că pot!”
, a povestit Daniela alături de sora ei Ana.

Citeste si: Daniela Crudu are apartament de 100.000 de euro si masina de fite. Avem imagini din casa Crudutei- FOTO!

 

“Și atunci când mă supără cineva și un gagic de-al meu, dacă mă stresa prea tare, schimbăm cartela! Marș! Good bye! Când mă supără cineva, scoteam cartela și băgăm alta! Eu o să trăiesc 100 de ani!”, a mai spus Daniela Crudu.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Berna de la Puterea dragostei, decizie radicală: „Nu o să ne împăcăm niciodată”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies