Daniela Gyorfi, dezvăluiri despre operațiile estetice. Câte intervenții și-a făcut de-a lungul timpului: „Ca să arăți bine trebuie să faci anumite lucruri”

Daniela Gyorfi, dezvăluiri despre operațiile estetice. Câte intervenții și-a făcut de-a lungul timpului: „Ca să arăți bine trebuie să faci anumite lucruri”
Daniela Gyorfi, dezvăluiri despre operațiile estetice. Câte intervenții și-a făcut de-a lungul timpului: „Ca să arăți bine trebuie să faci anumite lucruri”

Vedeta a vorbit, în urmă cu scurt timp, despre intervențiile estetice pe care le are. Câte nu i-ar fi ieșit din prima și care este numărul lor real?

Daniela Gyorfi, una dintre cele mai cunoscute personalități din lumea mondenă românească, a împlinit vârsta de 53 de ani, însă nu lasă să se vadă acest lucru atunci când vine vorba despre aspectul său fizic. Cu fiecare ocazie pe care a avut-o, vedeta a vorbit foarte asumat despre intervențiile asupra înfățișării sale. Câte operații estetice are diva și la care dintre ele a avut nevoie de tratamente suplimentare?

Citeste si: „Ți-ai pus silicoane?” Inna şi-a pus implanturi mamare? Ce comentariu a lăsat vedeta în dreptul postării

Daniela Gyorfi, dezvăluiri despre operațiile estetice

Foarte asumată și deschisă de fel, Daniela Gyorfi a vorbit despre operațiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. Prima intervenție de acest fel a fost implantul de mărire a sânilor, însă rezultatul nu a fost deloc pe placul ei.

La doar câteva luni după ce și-a făcut respectiva intervenție, vedeta s-a întors pe mâinile medicilor deoarece, spune ea, silicoanele s-ar fi lăsat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ulterior, a fost nevoită să facă din nou operația fiindcă s-ar fi lovit la unul dintre sâni, iar implantul s-a spart. Din păcate, nici în acest moment nu este pe deplin mulțumită de intervenția la nivelul bustului, însă acceptă situația fiindcă nu ar mai putea trece din nou prin aceeași intervenție,

mărturisește ea.

Citeste si: Anca Serea a ajuns pe mâna medicilor esteticieni! La ce intervenție a apelat soția lui Adi Sîna

Câte operații estetice are Daniela Gyorfi 

Pe lângă implanturile mamare, Daniela Gyorfi și-a pus fațete, însă primele pe care le-a avut i-au produs o infecție la nivelul cavității bucale, deci a trebuit să le înlocuiască.

Pe lângă acestea, Daniela Gyorfi are și operație de rinoplastie, însă nu a reprezentat o schimbare majoră la nivelul feței, mai spune ea.  Alte intervenții la care a apelat sunt cele cu botox și acid hialuronic la nivelul buzelor.

„Nasul mi-a ieșit din prima. Îmi căzuse zgârciul și m-am dus și m-am operat”, a zis ea într-o emisiune TV.

„Ca să arăți bine trebuie să faci anumite lucruri. Când îți faci niște lucru își faci ca te simți bine. Mie îmi place să arăt bine”, a mai zis Daniela Gyorfi.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Fiica lui Florin Salam, Betty, și-a făcut prima intervenție estetică: „Aleg să am grijă de mine”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies