Daniela Gyorfi, primele detalii despre conflictul cu Carmen Harra. Cele două s-au fi luat la bătaie pentru un bărbat

Daniela Gyorfi, primele detalii despre conflictul cu Carmen Harra. Cele două s-au fi luat la bătaie pentru un bărbat
Daniela Gyorfi, primele detalii despre conflictul cu Carmen Harra. Cele două s-au fi luat la bătaie pentru un bărbat

Invitată în cadrul emisunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, vedeta a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu prezicătoarea Carmen Harra. De la ce a pornit totul?

Daniela Gyorfi se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. De-a lungul timpului, aceasta s-a iubit cu mai mulți bărbați foarte cunoscuți, printre aceștia numărându-se și fotograful columbian Gabriel Hennessey.

În anii 90 a existat o controversă în ceea ce privește o presupusă bătaie între Daniela Gyorfi și Carmen Harra, motivul pornind chiar de la acest bărbat. Despre subiect a vorbit chiar frumoasa artistă în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Daniela Gyorfi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 22:30, la Kanal D

Daniela Gyorfi, despre conflictul cu Carmen Harra
Daniela Gyorfi, despre conflictul cu Carmen Harra[Sursa foto: Captură YouTube]

Daniela Gyorfi, despre conflictul cu Carmen Harra

Presa a scris în mai multe rânduri despre presupusa relație pe care a avut-o Daniela Gyorfi cu fotograful columbian Gabriel Hennessey, dar și cu realizatorul TV Titus Andrei, pentru care s-au fi bătut cu prezicătoarea Carmen Harra.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„În viața mea nu m-am bătut cu nimeni pentru niciun bărbat, pentru că nu sunt genul.

Într-adevăr cu Gabriel am avut o relație pe care mi-am asumat-o. Restul nu m-a văzut nimeni cu nimeni, nu am spus niciodată în viața mea că am fost cu cineva.

Relațiile pe care mi le-am asumat au fost cele cu care am ieșit public. Cu Gabriel, a fost fotograful meu, ne-am cunoscut și s-a închegat o relație între noi. Am fost nu știu cât împreună, după care ne-am despărțit. Chestia asta cu bătăi...niciodată în viața mea”, a explicat Daniela Gyorfi la „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

Citeste si: Rareș Bogdan, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Daniela Gyorfi, despre conflictul cu Carmen Harra
Daniela Gyorfi, despre conflictul cu Carmen Harra[Sursa foto: Facebook]

Daniela Gyorfi, detalii neștiute despre relația cu Titus Andrei

Vedeta a vorbit în cadrul emisiunii despre momentul în care Carmen Harra ar fi invitat-o la ea acasă în vizită, însă cântăreața nu a putut ajunge. Despre Titus Andrei spune că era bun prieten cu mama ei.

„Am fost în America, ne-a invitat doamna Harra la dumneaei acasă. Eu nu am fost că nu am putut, nu pentru că m-aș fi bătut cu cineva vreodată pentru un bărbat, mai ales pentru Titus Andrei.

Titus Andrei era prieten de familie cu mama mea, cum au fost și alți compozitori la noi acasă, că așa era, puneai mese. Mama avea nervi pentru prietenii. Eu eram mai cu sportul”, a mai adăugat ea.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cătălin Moroșanu a pierdut un milion de dolari. „Oricum sunt obișnuit cu bani puțini”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies