Daniela Iliescu a atras toate privirile la o terasă! Viitoarea mămică este însărcinată în luna a opta

culita sterp declaratii
Culiță Sterp a fost recunoscut de copii la o terasă

Culiță Sterp a fost recunoscut de câțiva copii la o terasă. Ce a urmat i-a stârnit râsul Danielei Iliescu și a făcut-o să fie fericită.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu urmează să-și întâmpine bebelușul în scurtă vreme, căci doctorii i-au spus viitoarei mămici că va naște în data de 10 iunie. Până va venni pe lume băiețelul, cei doi îndrăgostiți se bucură de zilele în doi, astfel că ies destul de des în oraș. Fostul Faimos a fost recunoscut de câțiva copii la o terasă, acolo unde era împreună cu iubita lui.

Culiță Sterp a fost recunoscut de copii la o terasă. Daniela Iliescu a izbucnit în hohote de râs

Culiță Sterp s-a reîntors în țară după ce a refuzat să mai intre pe traseele din Republica Dominicană, acolo unde participa la Survivor România.

Fostul Faimos a decis că familia este mult mai importantă și că trebuie să-și petreacă timp prețios alături de mămica viitorului său copil, având în vedere că a lipsit atât de mult pe toată perioada sarcinii.

Citeste si: Daniela Iliescu a avut contracţii puternice! "Fotbalist îl facem"

culita sterp si daniela iliescu parinti in curand
Culiță Sterp și Daniela Iliescu urmează să devină părinți în scurt timp[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ca orice îndrăgostiți care abia s-au revăzut, Culiță Sterp și Daniela Iliescu au luat decizia de a ieși în oraș pentru a-și petrece timpul împreună.

Acolo, Culiță a fost recunoscut de mai mulți copii care i-au mărturisit că l-au recunoscut de la televizor. Ce a urmat, a făcut-o pe Daniela Iliescu să râdă cu poftă.

Citeste si: Culiță Sterp de la Survivor România 2021 are probleme de sănătate

„Unde am fost, la Exatlon?”, i-a întrebat Culiță pe copii.

„Da, te-am văzut”, a răspuns unul din ei.

culita sterp recunoscut de copii
Culiță Sterp a vorbit cu cei mai mici fani pe care i-a întâlnit la o terasă[Sursa foto: wowbiz.ro]

Daniela Iliescu le-a mărturisit fanilor și cum s-au gândit la numele pentru copilaș, misiune ce nu a fost una tocmai ușoară și a precizat că nu va divulga încă nimic.

„Înainte să aflăm mai multe despre sexul copilului și să știm dacă este fată sau băiat, noi aveam niște nume și de fete și de băieți care ne plăceau, dar acum aștept să vină Culiță înapoi și să ne hotărâm care va fi numele copilului, dar asta cred că este cel mai bine să vă anunț după ce voi naște.

Vreau mai întâi să-l văd, să-l țin în brațe, să știu că totul este bine și apoi vom spune la toată lumea care este numele bebelușului”, a spus Daniela Iliescu.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, noi detalii despre băieţelul lor: „Este un bebe mare, dar...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies