Daniela Iliescu, primul mesaj după ce Culiță a plecat de la Survivor

Daniela Iliescu
Daniela Iliescu, mesaj emoționant pentru iubitul său

Ce mesaj a transmis Daniela Iliescu după ce iubitul său a decis să plece de la Survivor România.

Vestea că unul dintre concurenții de la Survivor România pleacă din competiție i-a șocat pe mulți dintre fanii emisiunii. Culiță Sterp a luat decizia de a refuza să mai intre pe traseele din competiție, pentru a ajunge cât mai repede acasă la familia sa.

În doar câteva zile, Daniela, iubita lui Culiță Sterp, urmează să devină mamă pentru prima dată. Faumosul a fost eliminat, iar în câteva zile își va putea strânge familia în brațe.

Anunțul despre eliminare a ținut-o cu sufletul la gură pe Daniela Iliescu, mai ales că vineri după-amiază nu știa nimic despre ce se întâmplă cu iubitul său și doar aflase de Consiliul de urgență, care îl viza pe unul dintre cei mai vechi concurenți.

Culita Sterp
Culita Sterp a fost eliminat din competitie[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Daniela i-a transmis un mesaj emoționant iubitului său

„Felicitări, campionul nostru! Abia aștept să te văd lângă familia ta”, este mesajul postat în Instastory, pe care Daniela Iliescu l-a distribuit cu urmăritorii ei, la scurt timp după ce a primit vestea că tatăl băiețelului său îi va fi alături curând. Ieri, aceasta își exprima dorința de a-l vedea pe Culiță acasă, mai ales că a observat cât de abătut este.

Citeste si: Cine a fost nominalizat la Survivor România pe 28 mai 2021


Daniel Pavel a anunțat un Consiliu de urgență, după ce Culiță a refuzat să participe la proba de imunitate.

„Anunțul pe care vreau să-l fac se referă la Culiță. El și-a manifestat dorința de a părăsi competiția Survivor România. Motivația lui este legată de faptul că psihic, mental, nu mai este prezent în această competiție.

Se află cu gândul acasă, lângă iubita lui care se pregătește să nască. El astăzi refuzat să intre pe traseu și a declarat că nu vrea să mai facă parte din această competiție. Am luat o decizie în ceea ce-l privește pe Culiță.

Motivele sunt de înțeles. Prima dată în viață se naște băiatul lui și își dorește să facă parte din acest eveniment, însă suntem la Survivor.

Decizia noastră este aceea de a-l descalifica. Din acest moment, Culiță nu mai face parte din competiția Survivor România. Mâine înainte de joc, Culiță va avea ocazia să-și ia rămas bun de la Faimoși și Războinici”, a anunțat Dan Pavel, în consiliul de nominalizare.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies